Start a new topic
A

Anonymous

Contractzene

17-01-2017 2:57 pm posted by Anonymous

Voisiko joku kertoa miksi tästä yrityksestä soitellaan jatkuvasti ja kaupataan.... jotain? Liittyykö jotenkin Netvisoriin ja onko luotettava... meille kun kaupataan kaikkea maan ja taivaan väliltä ja on mahdoton tietää mikä liittyy mihin. Tämän markkinointi tulee suoraan heiltä. Onhan Netvisoriin tulossa sähköinen tilinpäätöksen allekirjoitus, vai onko se kenties jo olemassa? Koska se puoli ohjelmassa on ollut harmittavan puutteellinen - tilinpäätöksen allekirjoittamiseen asti kaikki saa hoidettua sähköisesti mutta sitten täytyy ryhtyä tulostamaan, allekirjoittamaan, skannaamaan, liittämään tilikausiarkistoon -> ei kovin kätevää. Ja please, jos mahdollista, ei mitään Netvisorin ulkopuolisia "rahastajia".


A

Anonymous

19-01-2017 11:22 am posted by Anonymous

Hei Marja-Terttu, kysyit rooliamme Visman verkostossa. Olemme Netvisorin kumppaniyritys ja pilvipalveluamme käyttävät sekä loppuasiakkaat että tilitoimistot tärkeimpien asiakirjojen hallintaan – eli olemme mukana Netvisorin markkinapaikalla muiden kumppanien rinnalla: https://marketplace.netvisor.fi/downloads/contractzen/ .

Pahoittelen vielä, että koet meidän olleen hieman liian aktiivisia myyntityössä ja pidämme tämän jatkossa mielessä.

Ystävällisin terveisin

Riitta Raesmaa

040 9033 650 (vastaan mielelläni lisäkysymyksiisi) 

L

Lasse Kosonen

19-01-2017 12:43 pm posted by Lasse Kosonen

Hei,

Riitta vastasikin jo Contractzenin osalta, niin minä vastaan tuon sähköisen allekirjoituksen osalta.

Meille on tulossa sähköinen allekirjoittaminen osaksi Netvisoria. Tarkoituksena on, että se olisi käytössä tämän vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana eli vuoden vaihteessa päättyneiden tilikausien osalta tilinpäätöksien allekirjoitukset voidaan tehdä sen avulla. Sen avulla pystytään allekirjoittamaan luonnollisesti tilinpäätös, mutta sen lisäksi myös muita allekirjoitettavia dokumentteja mitä yritykselle tulee. Toteutus tulee Visma Sign -palvelun kautta, joka on sen jälkeen integroitu Netvisoriin.

Login or Signup to post a comment