Start a new topic
A

Anonymous

Saako asiakasta perustettaessa tulevan ytj.n automaattisen haun pois päältä?

12-09-2016 12:32 pm posted by Anonymous (Updated 13-09-2016 by Petri Miikki)

Hei,

 

Asiakkaani pelkää klikkaavansa vahingossa väärää asiakasta listasta,

joka tulee automaattisesti ytj.stä uutta asiakasta perustettaessa.

Saako tämän ytj.n automaattisen haun pois päältä?

 

Terveisin

 

Riikka Venho

 

1 Comment

P

Petri Miikki

13-09-2016 6:54 am posted by Petri Miikki

Moi Riikka,

Valitettavasti kyseistä toimintoa ei ole mahdollista kytkeä pois päältä.

Voisiko asiakkaanne ongelman ratkaista:

- Jos listalta valitsee vanhingossa väärän yrityksen, niin yritys voidaan hakea uudestaan, joka samalla päivittää kaikki aiemmin syötetyt tiedot (eli väärän asiakkaan valinta listalta ei haittaa, jos huomaa asian ja oikea löytyy myös listalta)

-  Uuden asiakkaan nimen voi syöttää myös ilman YTJ:n tietojen käyttämistä. Tämä onnistuu, kun syöttää asiakkaan nimen ja nimen kirjoittamisen jälkeen klikkaa hakulaatikon ulkopuolelta

Jos vahingossa valitsee kuitenkin väärän asiakkaan listalta eikä oikeaa asiakasta löydy, niin aiemman asiakkaan tiedot jäävät näkymään ja ne kaikki pitäisi muistaa päivittää oikeaan. Tälläisessä tilanteessa helpointa on varmaan päivittää sivu uudestaan, joka palauttaa sivun tyhjään tilaan.

Ystävällisin terveisin,

Petri Miikki

Login or Signup to post a comment