Start a new topic

A

Anonymous

30-09-2016 9:43 am posted by Anonymous

Aikaisempina vuosina olen liittänyt esim varastoinventaarin Tilinpäätöksen Raporttipohjiin uutena raporttina.
Kun tekee tilinpäätöksen arkistoinnin, se tulee muiden tilinpäätöksen dokumenttien mukana tilikausiarkistoon kohtaan tilikausiarkisto. Kun valitset "Tulosta valitut raportit", tulee tähän nippuun myös nuo itse tehdyt raporttipohjat mukaan.

23.9.2016 tulleessa päivitystiedotteessa oli kerrottu liitetietoraportista ja -tositteesta,
mutta itse en ole vielä keksinyt mistä kuvissa oleviin kohtiin pääsee käsiksi eikä ohjeita ole vielä päivitetty tältä osin Smiley Happy

Laura Sainio

12-10-2016 9:27 am posted by Laura Sainio

Hei Taru!

Mikäli käytetään Netvisorin valmiita Liitetiedot-raportteja, pitää jompi kumpi liitetietoraporteista ottaa mukaan tilinpäätökseen. Raportti pitää myös olla merkitty valmiiksi, että se tulostuu mukaan: alla olevan kuvakaappauksen mukainen raportti on vielä kesken, eikä näin ollen tulostuisi mukaan.

Päivitystiedotteessa mainitut liitetietotositteet on lisättävissä raportille yllä mainittujen 'Liitetiedot' -raporttien kautta, sarakkeesta liitetietotosite:

Lliitetiedot on listattavissa raportin toiminnolla "Listaa liitetietotositteet". Tuon toiminnon takaa voi muodostaa myös yhdeksi pdf-tulosteeksi kaikki liitetietotositteet:

Samaan näkymään pääsee myös kirjanpidon raporteista löytyvällä raportilla 'Liitetietotositteet'.

A

Anonymous

24-10-2016 12:55 pm posted by Anonymous

Kokeilin käyttää tuota tekniikkaa, että lisäsin uuden raporttipohjan liitteistä. Netvisor vaan tyhmästi kääntää vaakasivut pystyiksi ja pystysivut vaakaan, tekee liitteiden lukemisesta hankalaa.

A

Anonymous

15-02-2017 3:30 pm posted by Anonymous

Saako Netvisorista enää pelkkää tase-erittelyä ulos? Nyt siihen tulee kansilehti, sisällysluettelo ja loppuun liitetietotositteet. Näitä ei tarvita, jos otetaan pelkkä tase-erittely ulos. Sivunumerointi ei mene oikein, jos tulostaa vain tarvittavat sivut.

L

Lasse Kosonen

16-02-2017 3:05 pm posted by Lasse Kosonen

Moi Jenni,

pelkän tase-erittelyn saa tulostettua, kun avaat tase-erittelyn ja vasemmassa yläkulmassa on printterin ikoni. Sieltä saat tulostettua tase-erittelystä PDF:n. Se ei tosin tule normaalissa "siistissä" muodossa, kuten tulisi tilinpäätökseen. Sitä tilinpäätösmuodossa olevaa PDF:ää ei valitettavasti saa pelkästään.

A

Anonymous

16-02-2017 3:09 pm posted by Anonymous

Sieltä se on otettu ja tulee silti kansilehti, sisällysluettelo ja loppuun liitetietotositteet. Vai onko se jo korjattu?

L

Lasse Kosonen

16-02-2017 3:41 pm posted by Lasse Kosonen

Moi Jenni,

tarkoitin tätä kohtaa:

tase-erittelyn tulostus.JPG

Hirveän siisti se ei ole, mutta siellä ei ole kansilehteä eikä sisällysluetteloa.

A

Anonymous

16-02-2017 3:50 pm posted by Anonymous

Ei tuota voi käyttää mihinkään viralliseen raportointiin tai arkistointiin.

Login or Signup to post a comment