Start a new topic
A

Anonymous

Onko Netvisorista (Maventasta) rakennettu yhteyksiä Baswareen myyntilaskutukseen (esim. poliisihalliunto) tai voidaanko Maventalla korvata Itellan e-laskupalvlut (Esim. Espoon kaupunki)

04-09-2015 11:35 am posted by Anonymous

Voiko siis maventan kautta lähettää ESpoon kaupungille (Itella) e-laskuja?

Onko Baswareen rakennettu linkkiä NV:n myyntitilauksiin tai myyntireskontraan.

Mihin yleensä (lista) Maventalla voi lähettää laskuja?

Onko joku rakentanut NV:iin systeemiä, jossa esim. henkilövarauskalenterista sadaan tiedot joko/ja/tai myyntitilauksiin ja palkkalaskentaa. Kyseessä esim. tulkkien, konsulttien ja asiantuntijoiden

myyntilaskutus?

 

Yt. Timo

1 Comment

Laura Sainio

08-09-2015 4:15 pm posted by Laura Sainio

Hei Timo!

Verkkolaskut Netvisorista ja Maventasta

Netvisorista lähettävät yritysverkkolaskut tullaan siirtämään Maventa-yhteyden kautta lähetettäviksi loppuvuoden aikana. Vielä toistaiseksi lähtevä laskuaineisto kulkee muita kanavia pitkin, mutta itse asiassa sekä Itellan että Baswaren osoitteisiin voi Netvisorista tälläkin hetkellä lähettää verkkolaskuja. Esimerkkinä mainitsemallesi Espoon kaupungille voidaan siis jo nyt lähettää verkkolaskuja Netvisorin myyntireskontrasta.

Maventa-yhteydellä voidaan käytännössä lähettää verkkolaskuja kaikkiin suomalaisiin operaattoriverkon osoitteisiin, sekä myös pankkiverkkoon silloin, kun Maventa-pankkiyhteys on kytketty Maventa-tilille. Netvisorin Maventa-yhteyksiin pankkiyhteys kytketään automaattisesti kaikkien niiden yritysten osalta, joihin se sopimuksellisesti on mahdollista kytkeä. Esimerkiksi Tieken verkkolaskuosoitteistosta löytyy hyvin tietoa suomalaisten yritysten verkkolaskuosoitteista mikäli asiakas itse ei ole osoitetietoja teille toimittanut.

Kysymykseesi Baswaresta ja linkistä NV:n myyntitilauksiin tai myyntireskontraan en valitettavasti osaa vastata. Tarkoitatko Baswaren esilläpitopalvelua? Siihen ei Netvisorista ole yhteyttä.

Netvisor-integraatiot

Oliko mielessäsi jokin tietty toiminnanohjausjärjestelmä, jonka osalta haluaisit tietää integrointimahdollisuuksista? Netvisorin lisäpalvelut ja integraatiokumppanit löydät täältä:  http://www.netvisor.fi/palvelut/lisapalvelut-ja-integraatiot/

Login or Signup to post a comment