Start a new topic
A

Anonymous

Maksuaineiston lähetys pankkiin

02-05-2017 2:14 pm posted by Anonymous

Onko joku aikaraja mihin mennessä maksuaineisto on lähetettävä pankkiin että maksut lähtevät eteenpäin saman päivän aikana?


H

Heidi Stranden

02-05-2017 6:50 pm posted by Heidi Stranden

Hei Tuula,

Maksut lähtevät pankkiin käsiteltäviksi kun maksuaineisto on lähetetty. Pankit käsittelevät heille saapuvat maksuaineistot omien maksuajojensa mukaisesti. Maksuaikataulut vaihtelevat pankeittain ja aikataulut löytyvät yleensä pankin nettisivuilta.

A

Anonymous

03-05-2017 11:07 am posted by Anonymous

Miksi Netvisor ei julkaise pankkikohtaisia aikatauluja yhdistelmänä? Olen pyytänyt tätä jo aikaisemmassa kysymyksessäkin. Kilpailija Procountor julkaisee ja heidän ohjeistaan googlailen mikä on dead-line milläkin pankkiryhmällä ja mitä kautta tehdyissä maksuissa. Eikö jo olisi aika Vismankin saada tämä asia kuntoon, auttaisi meitä jotka palvelemme useita asiakkaita eli maksuja on menossa kaikkiin pankkiryhmiin.

V

Virpi Laine

04-05-2017 9:33 am posted by Virpi Laine

Hei

Kyseiset tiedot löytyvät kyllä ohjeistamme :Pankkien yhteystiedot ja maksuajot – Netvisor tukiportaali

Ohjeessa kerrotaan pankeittain heidän asiakastukensa numero, maksuajoista, katetarkistuksista, tiliotteiden muodostumisesta ja rajoituksista maksujen tiedoissa. Toivottavasti tästä on teille apua.

Virpi

A

Anonymous

04-05-2017 11:58 am posted by Anonymous

Tästä olisi voitu tiedottaa, että ohje on vihdoin tehty...

A

Anonymous

04-05-2017 4:16 pm posted by Anonymous

Tärkeä asia, joka on enemmän pankkiasiaa, kuin NV:n. Itse olen selvittänyt nämä asiat pankkien päästä, milloin pankkipäivä päättyy, käsitykseni mukaan klo 18:30, pankin tietojärjestelmän kellonajan mukaan . Hoidan maksut NV:ssä viimeistään klo 17:45 normaaleina pankkipäivinä, jotta maksu ehtii avisoitua pankin järjestelmään samalle pankkipäiville. NV järjestelmä kerää maksuja jonkin aikaa ja siirtää niitä määritellyn aikataulun mukaan avilsoitumaan pankin järjestelmään.

Verkkopankki toimii eri tavalla, koska se järjestelmä on suoraan yhteydessä pankin maksujärjestelmään. Verkkopankissa maksuja voi hoitaa myöhempään lähes klo 18:30 asti, mutta et voi tietää pankin järjestelmän kellon aikaa. Sekunninkin myöhästyminen siirtää maksun seuraavaan pankkipäivään. Mikäli olet maksanut maksun klo 18:30 - 23.59 aikana, olet maksanut myöhässä, jos ajattelit maksaa maksun eräpäivänä.  Maksajan on tiedostettava tämä, eräpäivä päättyy klo 23.59.  Pankkipäivä päättyy klo 18:30  (17:45), eräpäivä päättyy klo 23.59, sen voi maksaa käteisellä pankkipäivän päätyttyä ennen klo 23.59, mutta miten maksat? 

Login or Signup to post a comment