Start a new topic
A

Anonymous

TILINPÄÄTÖKSEN RAPORTTIPOHJAT

13-02-2017 3:41 pm posted by Anonymous

Onko tilinpäätöksen yläosaan mahdollista saada muita raporttipohjia kuin nuo 3 (liitetiedot, toimintakertomus ja yksi muu)?

Jos tarvitsee rahoituslaskelman mikä on tehty Netvisorilla niin muita laskelmia ei sitten tilinpäätöksen viralliseen osuuteen mahdu vai onko tähän joku muu konsti? Lähinnä on kysymys raportista mitä ei onnistu tekemään liitetietopohjaan vaan pitää olla erillinen Excel.


M

Markus Anttonen

15-02-2017 4:47 pm posted by Markus Anttonen

Moi Tuula

Valitettavasti ei saa kuin nuo kolme valmista pohjaa. Onnistuisiko se jos korvaat vaikkapa rahoituslaskelman omalla pdf -raportilla, joka sisältää sekä Netvisorin rahoituslaskelman pdf muodossa sekä lisäksi sillä raportilla  jonka haluat tähän mukaaan. Eli tehdään yksi pdf -tiedosto, jossa on 2 raporttia.

Myöskin tilikausiarkistoon voidaan liittää haluttu raportti senkin jälkeen, kun tilinpäätösraportit on muodostettu sinne. Aineiston voi ajaa tilikauden liitetiedostona (arksitointityypi siinä kohtaa, kun aineistoa tallennetaan).

A

Anonymous

16-02-2017 7:17 am posted by Anonymous

Olisihan se helpompi jos pohjia olisi riittävästi niin ei tarvitsisi kikkailla ja jos ei kaikkia tarvitse niin aina niitä saa helposti pois klikattua.

Login or Signup to post a comment