Start a new topic
A

Anonymous

viite

06-06-2016 3:39 pm posted by Anonymous

Hei,

 

miten laskun viitekohtien laatikoita saisi pidennettyä? Voiko tämän muutoksen tehdä itse? Vai onko kyseessä joku iankaiken vanha jymähtänyt laskukaavake, jota ei voi muuttaa?

Eivät minun asiakkaideni viitteet ole koskaan mahtuneet näihin surkean pieniin viitelokeroihin mutta nyt meni kuppi nurin, kun pitäisi saada mahtumaan seuraavaa:

 

Kaupungin lyseon koulu / etunimi sukunimi / ryhmän nimi

 

Asiakas haluaa kaikki nämä tiedot viitteeseen.

No eihän tuossa mitään. Kaiken tuon voin kirjoittaa kun teen laskua Netvisorissa mutta itse laskuun ei tule näkyviin kuin vain

 

Kaupungin lyseon koulu / etunimi

 

Todella turhaa olla tuollaiset viitelokerot laskussa, kun niitä ei kerran voi käyttää, vaan kaikki tieto täytyy joka tapauksessa kirjoittaa uudelleen vapaalle tekstiriville. Pois vaan turhat lokerot, jos niitä ei voi käyttää eikä muuttaa.


L

Laura Niiranen

08-06-2016 10:49 am posted by Laura Niiranen

Hei Karoliina,

kiitos viestistäsi.

Viitteemme ja viitteenne -kenttien kokorajoitukset tulevat verkkolaskutuksen finvoice-standardista sekä tulostuspalvelun ulkoasurajoituksista. Näille kentille on määritetty maksimikooksi 35 merkkiä verkkolaskuille ja tulostuspalveluun meneville laskuille viitteemme-kenttään tulostuu 35 merkkiä ja viitteenne-kenttään tulostuu 31 merkkiä.

Mukavaa päivän jatkoa!

A

Anonymous

08-06-2016 11:12 am posted by Anonymous

Hei Laura,

kiitos vastauksestasi.

Olen pahoillani mutta on pakko yhä todeta, että vuo viitekentät ovat siis aivan turhat. Ei niihin mahdu kaikki se mitä asiakkaat niihin haluavat laitettaviksi.

Noh, onneksi vapaaseen riviin sentään saa kirjoitusta mahtumaan. Muuten ei voisi asiakaspalveluksi kutsua. Ei sitten niin mistään suunnasta.

Ystävällisin terveisin,

Karolina

A

Anonymous

08-06-2016 2:57 pm posted by Anonymous

Hei

Nyt kun kerran on kerrottu nuo standardien asettamat rajoitukset, niin eikö näitä kyseisiä kenttiä voisi muuttaa sillä tavalla, että niihin ei mahdu enempää merkkejä kuin niitä vastaanottajalle välittyy. Näin vältettäisiin turhat pitkien selityksen kirjoittamiset jotka ei loppupeleissä näy kuin itselle. Hyvä tietää, että jatkossa kirjoittaa pitemmät viitetiedot sellaiseen paikkaan joka näkyy myös laskun saajalle.

L

Laura Niiranen

10-06-2016 8:22 am posted by Laura Niiranen

Hei Teemu,

otamme nämä standardien asettamat rajoitukset huomioon myyntireskontran kehitystyössä mahdollisuuksien mukaan.

Hyvää päivän jatkoa ja alkavaa viikonloppua!

A

Anonymous

10-06-2016 10:07 am posted by Anonymous

Hei kaikki!

Pakko tähän kommentoida kun ollaan itsekkin törmätty tähän viitekentän tilan vähyyteen laskutettaessa. Meillä ei asiakkaat ole valittaneet mutta paperilla lasku kyllä näyttää hieman tyhmältä kun teksti yhtäkkiä katkeaa jos ei huomaa merkkien täyttymistä laskua muokatessa. Olisi kyllä tosi hyvä jos jo muokkaustilassa tulisi ilmoitus Tila ei riitä.

Vapaa tekstirivi ennen laskurivejä-kenttää käytettäessä kannattaa kyllä huomioida, että ko. kohta ei välttämättä mene asiakkaalle asti jos käytetään verkkolaskutusta. Riippuu vastaanottajan operaattorista ilmeisesti. Näin ainakin meille kerrottiin Netvisorilta kun otimme ohjelmaa ja verkkolaskutusta käyttöön aikoinaan. Paperilaskullehan se tietenkin aina tulee.

Hyvää viikonloppua ja pidempiä rivejä! Smiley Happy

A

Anonymous

10-06-2016 1:38 pm posted by Anonymous

Kiitos Maarit!

Täytyypä ottaa tämäkin huomioon sitten verkkolaskuissa.

Toivottavasti standardien rajoitukset saadaan joustamaan.

Hyvää viikonloppua ja todellakin pidempiä rivejä! Smiley Happy

A

Anonymous

10-06-2016 1:52 pm posted by Anonymous

Vielä sen verran, että neuvoivat meitä käyttämään aina Lisää uusi kommentti-riviä. Ne menevät verkkolaskujen mukana varmimmin kun käsitellään ikäänkuin laskutus-rivinä.

Netvisor voisi kommentoida, onko asia vielä näin vai muuttunut neljän vuoden takaisesta?

Smiley Happy

Login or Signup to post a comment