Start a new topic
A

Anonymous

Ylitöiden korvaaminen/maksaminen tunteina liukumaan?

18-05-2017 11:20 am posted by Anonymous

Kysymys ylitöistä: Meillä on käytössä (+-)40h liukuma. Lain mukaan päivässä saa olla max 3h liukumaa. Tämä tarkoittaa, että 11h ylittävä osa on ylitöitä, joista pitää maksaa ylityökorvaus. Tällä hetkellä Netvisor laskee kaiken 8h ylittävän osan liukumaksi. Olemme sopineet työntekijöiden kanssa, että ylityöt voidaan "maksaa" tunteina. Joten päivän töissä 11h ylittävä osa tulisi kirjata liukumaan tuplana.

Esimerkki ongelma:

Henkilö A tekee 12h työpäivän. 8h on normaalia työaikaa, 3h on liukumaa ja 1h on ylitöitä. Netvisoriin pitäisi kirjautua siis 8h töitä ja (3h + 2*1h)=5h liukumaa.

nykytila:

Tällä hetkellä esimerkin työt kirjautuvat 8h töitä 4h liukumaa. Onko tämä mahdollista muuttaa Netvisorissa? Jos se ei ole suoraan mahdollista voimme tuoda ylityöt myös omalla kirjauslajillaan. Onko mahdollista, että kaikki tällä kirjauslajilla tuodut tunnit tulisivat tuplana liukumaan?  Esimerkiksi siten, että tuomme 11h "normaali tuntityö" ja 1h "ylityö" merkinnällä saman päivän tunteja ja "ylityö" merkinnällä tehdyt tunnit tulevat tuplana.

Frank Russi


Maiju Soljasalo

19-05-2017 9:09 am posted by Maiju Soljasalo

Hei Enna,

kiitos kysymyksestä, Netvisorissa ei voida muuttaa kirjauslajin asetuksia niin, että se tuplaisi liukumat. Mainitsit, että voisitte tuoda ylityöt omalla kirjauslajilla. Tämä toimii.

Esimerkiksi kirjataan 12h Normaalia tuntityötä, jonka palkansaaja on oikeasti tehnyt. Tästä kirjautuu 4h liukumaa ja lisätään toisella kirjauslajilla 1h lisää, joka tuo vielä yhden tunnin lisää liukumasaldoon.

Kirjauslajin asetuksilla voidaan määrittää vaikuttaako kirjauslaji liukumaan tai työssäolotunteihin.

Alla on myös kuvaesimerkki liitteenä kirjauslajin asetuksista, tehdystä tuntikirjauksesta sekä päiväkohtaisesta työaikaraportista.

Ylityo_liukuma.png

Olisiko tässä ratkaisu tuntikirjauksiin?

A

Anonymous

12-06-2017 4:26 pm posted by Anonymous

Tämä on sopiva work around, mutta vaatii hieman turhaa käsityötä. Otamme tämän varmaan käyttöön, mutta pitääpä laittaa tuoteidea teille tulemaan.

Login or Signup to post a comment