Start a new topic
A

Anonymous

Vaapaaehtoistyöntekijät palkansaajina - onko oikotietä onneen ?

16-01-2019 10:22 am posted by Anonymous

Yhdistyksissä toimii usein lukuisia henkilöitä, kenelle maksetaan satunnaisesti esim. kilometrikorvauksia ja nyt tulorekitserin myötä heidätkin pitää liittää palkansaajiksi Netvisoriin. Onko tarkoitus, että jokainen tällainen kilometrikorvauksen saaja luodaan palkansaajaksi Netvisoriin vai onko näille korvausten saajille jokin kevennetty väylä.  He eivät ole työsuhteessa, joten työsuhteen tietoja ei ole olemassa.  Pitääkö työntekijän tietoihin syöttää jotain höttöä, jotta saadaan järjestelmä toimimaan.


A

Anonymous

16-01-2019 2:03 pm posted by Anonymous

Olisiko vaihtoehtona käyttää palkka.fi ja sieltä viedä kirjaus kirjanpitoon?

A

Anonymous

16-01-2019 2:15 pm posted by Anonymous

Mieluiten ei, pyrkimyksemme on saada kaikki yhteen kokonaisuuteen, ts. Netvisoriin jotta tältäkin osin kpito on aina ajan tasalla ja tiedot saatavissa mm. tilintarkastajille. Myöskin maksatuksen kannalta, esim. etänä on NV toimivin vaihtoehto.

R

Raisa Ruokonen

17-01-2019 1:53 pm posted by Raisa Ruokonen

Hei Helena!

 

Kyllä palkkionsaajat yms. vastaavat tulee perustaa Netvisoriin palkansaajiksi, ja käyttää Työsuhteen tiedoissa Palvelussuhteella "muu peruste" -valintaa. Näin heille maksetuista suorituksista voidaan lähettää palkkatietoilmoitukset helposti maksun yhteydessä.

Login or Signup to post a comment