Start a new topic
A

Anonymous

Ostolasku erottaa, edelleen....

27-07-2018 7:49 pm posted by Anonymous

Mielestäni ohjelman ei tulisi muodostaa ostoreskontraan laskuja, joissa laskurivit ja laskun loppusumma eroavat toisistaan vähäisessä määrin, esim. 0,01 eur.  Erotus tulisi  automaattisesti voida ohjata esim. pyöristystilille.  Olen ollut yhteydessä tukeen, josta on kehoitettu olemaan yhteydessä laskun lähettäjään. Niinkin ole tehnyt, meillä nimittäin yhä muodostuu asiakkaille NV jälleenlaskutuksen kautta laskuja jotka eivät täsmää. Minne vielä olisin yhteydessä kun ohjelman toimittaja ei korjaavirhettä? Vai onko virhe jo korjattu ja meillä jokin asetus väärin?


L

Laura Niiranen

Visma

01-08-2018 3:22 pm posted by Laura Niiranen

Hei Helena,

Voit käsitellä pyöristyseron halutessasi ostolaskuautomaatiolla. Jos laskulla on sentin heittoja, voidaan nämä kirjata suoraan pyöristyseroihin. Tämän avulla säästetään tiliöinnin työaikaa. Ostolaskuautomaation säännön voi luoda Ostot>Ostolaskut>Automaattinen käsittely. Lisää ostolaskuautomaatiosta: Ostolaskuautomaatio

Alla on tehty esimerkki, jossa kirjataan laskun ja laskurivien pyöristysero automaattisesti. Ehtona on käytetty laskun ja laskurivien summan erotusta. Esimerkissä on käytetty maksimi erotusta 10 senttiä, mutta tuon voi määritellä haluamaksi eroksi, jolloin automatiikka kirjaa pyöristyserot.

A

Anonymous

01-08-2018 3:34 pm posted by Anonymous

Kiitos avusta, tuota ominaisuutta emme ole osanneet ottaa käyttöön.

Login or Signup to post a comment