Start a new topic
T

Tuuli Korpijaakko

Visma

Allekirjoita tilinpäätös Visma Signilla

22-01-2018 4:11 pm posted by Tuuli Korpijaakko

Untitled design (20).png

Netvisor-käyttäjänä voit nopeuttaa tilinpäätöksen allekirjoitusprosessia hoitamalla allekirjoitukset sähköisesti suoraan Netvisorissa.

 

Visma Sign -sähköinen allekirjoitus on integroitu Netvisoriin. Allekirjoittaminen tapahtuu vahvan tunnistautumisen avulla, esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Saman asiakirjan voi allekirjoittaa useampi asianosainen henkilö. Allekirjoittamisen jälkeen tiedot jäävät talteen sähköiseen arkistoon. 

  

Katso tarkat ohjeet Visma Signin käyttöön >

 

Myös Suomen Tilintarkastajat ry on laatinut tilintarkastajien ja tilinpäätösten laatijoiden avuksi
sähköisen allekirjoittamisen ohjeen, jonka löydät täältä.

 

 

Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja vaivaa. Asiakirjoja ei tarvitse tulostaa, skannata, printata tai lähettää erikseen sähköpostilla. Jos et ole aikaisemmin kokeillut Visma Signia, viimeistään nyt tilinpäätöskaudella kannattaa ottaa käyttöön Netvisoriin integroidun sähköisen allekirjoituksen hyödyt!

 

 

 

 


J

Jukka Salminen

24-03-2022 1:45 pm posted by Jukka Salminen

Miksi Visma Sign ei lisää sivujen numerointia sähköisen asiakirjan sivuihin? Tietoa ja koodia on paljon, mutta ei sivunumerointia. Tämä tärkeä tieto olisi paperiversiossa tärkeä, on paljon asiakirjoja, jotka joudutaan vielä toistaiseksi tulostamaan paperille.  Tällainen on mm. Docuen sähköisissä asiakirjoissa, tämä selkeää yksilöintiä.

J

Jukka Salminen

05-04-2022 4:05 pm posted by Jukka Salminen

Visma Sign on onneton ohjelma, kun allekirjoittajia on enemmän ja jonkin henkilön yhteystiedot on puutteelliset (ei validi). Koko paketti menee uusiksi. Ohjelmasta ei voi lähettää muistutusta allekirjoittamisesta. 

Login or Signup to post a comment