Start a new topic

Milla Hiltunen

Visma

*Ratkaistu* Ylimääräisiä sivuja tase-erittelyllä ja taseen raportilla

01-02-2022 5:04 pm posted by Milla Hiltunen

Olemme havainneet erityisesti asunto-osakeyhtiön tilikarttaa käyttävillä yrityksillä, että taseen raportille ja tase-erittelyyn on muodostunut ylimääräisiä sivuja ja yhteensä -rivejä on valunut väärään kohtaan raportilla. Olemme ajaneet tähän tänään korjauksen jonka myötä näiden ongelmien tulisi poistua.


Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa. 


---------- 


Päivitys 17.2.2022 Viikkojulkaisun yhteydessä teimme muutoksen tase-erittelyjen muodostukseen ja nyt tase-erittelyille ei tulisi enää muodostua nollasaldoisia eriä mikäli tase-erittelyjen asetuksista ei ole valittu nollasaldoisia eriä näytettäväksi.


----------


Päivitys 17.2.2022 Tänään 17.2. viikkojulkaisussa tulemme ohjaamaan tase-erittelyn muodostuksen jälleen käyttämään uutta raporttimuodostusta ja tämän myötä asetus nollasaldoisten tilien ja seurantakohteiden näyttämisestä tulisi toimia jälleen normaalisti ja ylimääräisiä nollasaldoisia eriä ei tulisi enää tase-erittelyille tulla, mikäli tase-erittelyjen asetuksista ei ole valittu nollasaldoisia eriä näytettäväksi.


----------


Päivitys 4.2.2022 Korjauksena tähän ongelmaan on tase-erittelyn pdf-tuloste ohjattu käyttämään ns. vanhaa raporttia, joka ei valitettavasti huomioi asetusta, jolla nollasaldoiset tilit eivät nouse tase-erittelyn tulosteelle. Tulemme tekemään tähän korjauksen pikimmiten ja päivittämään tätä tiedotetta. 


R

Riikka Venho

03-02-2022 11:14 am posted by Riikka Venho

Voisitte myös tehdä jotain sille , että tase-erittelytyökalulta pääsisi käsiksi tileihin joilla on ollut tapahtumia tilikaudella mutta tilinpäätöksessä saldo on nolla. Jos aiemmin tilikaudella on tilille merkinnyt tase-erittelyjä varten tapahtumia avoimeksi ja tilin saldo on tilinpäätöksessä nolla, ei tase-erittelytyökalun kautta pääse enää tekemään muutoksia noihin avoimiksi merkittyihin. Eivät näy siellä erittelytyökalulla mutta yllättäen tulostuvatkin sitten siihen varsinaiseen erittelyyn.

Milla Hiltunen

Visma

04-02-2022 9:51 am posted by Milla Hiltunen

Hei Riikka, 


Tein päivityksen tiedotteeseen, joka koskee juurikin tätä ongelmaa ja tulemme korjaamaan tämän pikimmiten. Pahoittelemme häiriötä.


Terveisin,

Milla / Netvisor

P

Pirjo Kunelius

04-02-2022 1:26 pm posted by Pirjo Kunelius

Samalla kun päivitätte tase-erittelyjä, niin päivittäkää myös erittelyrivien tulostus päivämääräjärjestykeen eikä tositenumerojärjestykseen.

image

Erittäin epäselvää luettavaa!!!!


2 people like this

Milla Hiltunen

Visma

08-02-2022 5:28 pm posted by Milla Hiltunen

Hei Pirjo!


Kiitos palautteestasi! Olen ottanut tästä kehitystoiveen meille ylös :) 


Terveisin,

Milla / Netvisor

Login or Signup to post a comment