M

Minna Seistilä

Viikkopäivitys 17.2.2022 - julkaisutiedote

17-02-2022 5:32 pm posted by Minna Seistilä

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:


Myynti

  • Mahdollistimme Bahrainin dinaarin (BHD) käytön myyntilaskun valuuttana.


Kirjanpito

  • Korjasimme tase-erittelyjen muodostuksesta nollasaldoisten erien näkymisen. Nollasaldoiset erät saa näkyviin vain valitsemalla ne mukaan tase-erittelyjen asetuksista.


Reskontrat

  • Poistimme Maksujen vahvistamisen asetukset -painikkeen näkymästä, joka avautuu Myynti- ja ostoreskontrien oikeudet -näkymästä, kun halutaan valita ostolaskujen toimittajia Tarkenna-painikkeen kautta.

 

Palkat

  • Mahdollistimme Lomakertymät-näkymässä Jaksotusmuutostarve-sarakkeen piilottamisen. Näin Jaksotusmuutostarpeen ilmoituksen saa pois näkyvistä, mikäli sitä ei haluta käyttää.
  • Poistimme uutta tilityspistettä luotaessa oletusarvon "Vähentävä palkkalaji palkkalaskelmalla" -kentästä, jottei tilityspisteelle epähuomiossa jää virheellistä ohjaustietoa.


Varasto

  • Lisäsimme varastonhallintaa käyttäville yrityksille käyttöön Intrastat-raportin. Raportti löytyy Varastoraporteista, Viranomaisraportit-otsikon alta.
  • Lisäsimme Tuotetietojen tuonti -toiminnon Excel-tiedostoon mahdollisuuden määrittää Kotimaan myyntitilin, EU-maiden myyntitilin, EU-maiden ulkopuolisen myyntitilin sekä Varastotilin. Jos tiedot jätetään tyhjiksi käytetään niissä järjestelmän oletusten mukaisia tietoja. Muutos löytyy Excelin versiosta 1.95. Excelin vanhempi versio 1.9 toimii yhä ilman mahdollisuutta erikseen määrittää em. tietoja.  


S

Sanna Inkiläinen

22-02-2022 1:58 pm posted by Sanna Inkiläinen

Hei, Johtuuko näistä Netvisorin uudistuksista, että sivupalkki on automaattisesti pienennettynä? Eli kun luot uuden tositteen ja haluat lisätä liitteen, joudut joka ikisellä tositteella avaamaan ensin tuon sivupalkin. Pieni asia, mutta kun toistaa tuota turhaa klikkausta useita kertoja päivässä, niin turhauttaa...

Milla Hiltunen

23-02-2022 8:41 am posted by Milla Hiltunen

Hei Sanna! 


Olen kohdannut tuon saman ongelman itsekin niin, että oletuksena tuo sivupalkki on jäänyt piiloon. Näissä tilanteissa on auttanut selaimen välimuistin ja evästeiden tyhjennys jolloin tuo sivupalkki on taas pysynyt auki. Testaatko tätä ja mikäli ongelmaa vielä ilmenee niin oletko suoraan yhteydessä tukeen tuki.netvisor@visma.com :) 


Terveisin, Milla / Netvisor


1 person likes this
A

Assi Kairama

18-03-2022 12:09 pm posted by Assi Kairama

Millä aikataululla intrastat - tuonti on tulossa?  

Elina Tittonen

25-03-2022 9:04 am posted by Elina Tittonen

Hei Assi!

Intrastat -tuontia ollaan tekemässä, mutta valitettavasti en vielä osaa antaa sinulle tarkempaa aikataulua tässä vaiheessa.


Terveisin, Elina / Netvisor Product Owner

Login or Signup to post a comment