Start a new topic

Milla Hiltunen

*Ratkaistu* eScan aineiston tuonnissa häiriöitä

17-03-2022 8:48 am posted by Milla Hiltunen

Osassa eScan aineistoissa, jotka on lähetetty sähköpostilla Netvisoriin, ei tällä hetkellä näy lähettäjää. Mikäli lähettäjä puuttuu, tulisi tämä käydä määrittämässä eScan aineistotuonnin sähköpostiosoitteisiin "Sähköpostiosoitteen käyttäjä" -kenttään (Laajennokset > eScan asetukset). Mikäli lähettäjää ei ole määritetty, tulee aineisto käsitellä eScan aineiston käsittely -näkymästä ja liittää haluttuun tapahtumaan (esim. tiliotteen kautta tai suoraan tositteelta tämä ei onnistu siksi, että lähettäjän nimi puuttuu.)


Tämä saattaa myös aiheuttaa ongelmia eScan aineiston näkyvyydessä, koska tapahtumat eivät ole kohdistunut millekään käyttäjälle.


Tämä johtuu ohjelman muutoksesta, sillä aiemmin eScan aineistotuonnin sähköpostiosoitteisiin "Sähköpostiosoitteen käyttäjä" -kenttään on muodostunut oletuksena "tallentaja", mikä taas ei ole oikein kaikissa tilanteissa.


Tähän tullaan tekemän korjaus ja päivitämme tätä tiedotetta kun asiaan saadaan lisätietoja.


----------


Päivitys 18.3.2022


Olemme havainneet, että aineiston tuonnissa käsitellään virheellisesti myös sähköpostin liitteenä olevat kuvat (esimerkiksi lähettäjän allekirjoitus.) Tästä johtuen Netvisoriin voi skannautua myös ylimääräisiä dokumentteja lähetettyjen eScan aineistojen lisäksi. Tähän auttaa mikäli lähettäjällä ei ole viestissä esim. allekirjoituksessa logoa tai kuvaa, kun lähettää aineistoja Netvisoriin. 


Tähän on myös tulossa korjaus, jonka osalta päivitämme tiedotetta. 


----------


Päivitys 25.3.2022


Tämän viikon viikkojulkaisun yhteydessä olemme korjanneet eScan-aineiston tuonnin häiriöitä. 

Palautimme toiminnallisuuden, jossa eScan-aineiston käyttäjäksi valitaan sähköpostiosoitteen tallentaja, mikäli sähköpostiosoitteelle ei ole asetettu käyttäjää eScan-aineistotuonnin sähköpostiosoitteet -näkymässä.

Korjasimme ongelman, jossa eScan-sähköposteista haettiin virheellisesti myös kuvat. Ohjeen mukaisesti sähköposteista tuodaan nyt vain PDF-liitetiedostot.


Login or Signup to post a comment