Start a new topic

Milla Hiltunen

Liikevaihtoluokkien päivitys kesäkuu 2022

17-05-2022 10:56 am posted by Milla Hiltunen

Autamme tänä vuonna jälleen Netvisorin sopimusehtojen mukaisessa liikevaihtoluokkien päivityksessä tuomalla päivitystyökalun Netvisorin sisälle. Työkalu pomppaa Netvisorin etusivulle, kun KH-oikeudet omaava käyttäjä kirjautuu yritykseen, jolle työkalu on laitettu päälle. Työkalu on auki 3.-27.6.2022.


Huomaattehan, että vastuu päivitysten oikeellisuudesta on aina asiakkaalla. Tarvittaessa sopimusehtojen mukaisesti olemme oikeutettuja veloittamaan takautuvasti vääristä tiedoista johtuvat väärät hinnat.


Työkalun ohjeet: Työkalu näyttää tältäLinkistä pääsee vielä tarkistamaan edellisen päätetyn, vahvistetun tai sinetöidyn tilikauden liikevaihdon tuloslaskelmalta. Alasvetovalikosta valitaan oikea liikevaihtoluokka ja vahvistamalla tiedot ne päivittyvät automaattisesti Netvisoriin. Mikäli tuntuu, ettet ole oikea henkilö ilmoittamaan tietoja tai on todella kova kiire juuri sillä hetkellä, niin toisesta napista pääsee pois työkalusta. Jompaa kumpaa nappia täytyy painaa, jotta pääsee eteenpäin.

 

Työkaluun pääsee myöhemmin takaisin etusivun widgetistä, joka näyttää tältä:Työkalu on auki 27.6. asti, joten päivitykset pitää tehdä ennen sitä.

 

Login or Signup to post a comment