E

Erna Kangassalo

Viikkopäivitys 25.8.2022 - Julkaisutiedoite

25-08-2022 1:39 pm posted by Erna Kangassalo

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat päivitykset ja korjaukset:


Taloushallinto: 

  • Lisäsimme puuttuvia ruotsin- ja englanninkielen käännöksiä asunto-osakeyhtiön tililuetteloon.

  • Korjasimme tilanteen, jossa tositenäkymässä tuli ongelmaa uutta tositetta luotaessa. Tämä virhetilanne aiheutui siitä, että Oletustiliöinneissä käytettävissä tileissä oli tallennettuna sama kirjanpidon tili käytettäväksi Hankintojen ALV-saamisten tilinä sekä Myynnin ALV-velkojen tilinä. Nyt järjestelmä huomauttaa, mikäli näille ollaan asettamassa samaa tiliä.


Ostot: 

  • Paransimme ostotilausten käytettävyyttä tuomalla ostotilauksille ensimmäisen oman raportin "Ostotilausraportti". Raportille pääsee näkymistä "Avoimet ostotilaukset" ja "Ostotilausluettelo". Raportilta voi tarkastella toimittajakohtaisesti eri ostotilauksilla tilattujen tuotteiden nimiä ja määriä. Ryhmittelytietoa vaihtamalla voi tarkastelun kohdistaa myös esimerkiksi valittuun tuotteeseen tai ostotilausta ryhmittelyn perusteena käyttäen luoda nopean silmäyksen eri ostotilausten sisältämiin tuoteriveihin ja kappalemääriin porautumatta erikseen jokaiselle ostotilaukselle.


Matkat: 


  • Lisäsimme tuen matkakorvausten yrityskohtaisille hinnoille. Omien hintojen syöttäminen edellyttää palkanlaskija-roolia ja muokkausoikeutta matkalaskujen hallintaan. Uusi sivu löytyy valikosta kohdasta Matkat >> Matkakorvausten asetukset
Login or Signup to post a comment