Marja-Liisa Lohtander

Viikkopäivitys 6.10.2022

06-10-2022 1:18 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:


Myynti

  • Mahdollistimme "verotuskäsittely" tiedon määrittämisen rajapinnassa tuotaessa tai editoitaessa asiakkaan tietoja käyttäen resurssia "customer.nv". Sallitut arvot tiedolle ovat "countrygroup", "forcedomestic", "notaxhandling" ja "domesticconstructionservice".

    • Esimerkkisanoma:

...

<paymentinterest>10,5</paymentinterest>

<balancelimit>5000</balancelimit>

<taxhandlingtype>countrygroup</taxhandlingtype>

<defaultsalesperson>


Ostot

  • Korjasimme ongelman, jossa ostolaskun tiliöinnin rajapintaresurssilla (PurchaseInvoicePostingData.nv) pystyi tuomaan yhteensopimattoman ALV:n tunnuksen ja prosentin.


Taloushallinto

  • Tarkensimme virheviestiä Kirjanpidon ja velvoitteiden asetuksissa tilanteessa jossa ALV-verokantojen hallinnassa alv-kannan poistaminen epäonnistuu. Virheviestissä kerrotaan aiempaa tarkemmin mistä poistamisen epäonnistuminen johtuu, esimerkiksi että kyseinen alv-kanta on käytössä tosite- tai laskuriveillä. 

  • Muutimme uutta kirjanpidon tasetta siten, että taseraportti näyttää myös tilit joiden saldo on nolla, mikäli niillä on valitulla aikajaksolla tapahtumia.


Palkat

  • Aineistokopiotyökalu tuo nyt kaikki palkkalaskelmat mukaan aineistoon, mukaan lukien lisälaskelmat. Aiemmin aineistokopiolle tuli mukaan vain palkkajakson ensimmäinen palkkalaskelma ja mahdolliset lisälaskelmat jäivät tässä tilanteessa pois aineistokopiolta.

Login or Signup to post a comment