Aloita uusi aihe

Maiju Soljasalo

Visma

*Ratkaistu* Häiriö turvalinkin käytössä

18-08-2020 9:23 am tekijä Maiju Soljasalo

Työajansyötön turvalinkin toiminnassa on tällä hetkellä häiriö, ettei turvalinkillä pääse kirjaamaan työaikaa Netvisoriin, vaan linkki avautuu Netvisorin kirjautumissivulle. Asia on kehityspuolella tutkinnassa ja pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian. Päivitämme tätä tiedotetta selvityksen edetessä.

 

Kaikilla palkansaajilla on käytettävissä Netvisor-mobiilisovellus, joka on ladattavissa sovelluskaupoista ja tämä ei vaadi palkansaajilta käyttäjätunnuksia Netvisoriin: Netvisor-mobiilisovellus

 

Turvalinkkien käytöstä ollaan hiljalleen kokonaan luopumassa, joten suosittelemme siirtymään Netvisor-mobiilisovelluksen käyttöön. Ohessa tiedote mobiilioptimoidun sivuston poistumisesta: m.netvisor.fi mobiilioptimoitu sivusto poistuu käytöstä

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa vaivaa.

------------

Päivitys klo 16:07 Vika on nyt korjattu, ja pikalinkit ja ulkomaalaisen henkilön kutsu Netvisor ID -käyttäjäksi toimivat jälleen normaalisti. 

Päivitys klo 15:37 Vika on paikannettu ja korjaus tulossa.

Päivitys klo 13:47 Häiriö koskee myös hyväksyttävien ja asiatarkastettavien ostolaskujen sähköpostiviestien pikalinkkejä.

Päivitys klo 13:26 Turvalinkin kanssa kipuilee myös ulkomaalaisen käyttäjän kutsuminen Netvisor-käyttäjäksi. Lisättävä ulkomaalainen henkilö saa linkin viestinä, mutta linkistä aukeaa vain Netvisorin kirjautumissivu eikä aktivointilinkkiä tule. Tämä on samassa selvityksessä turvalinkin ongelman kanssa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin