Aloita uusi aihe
K

Kaisa Sorsa

Ongelma: Tukiportaaliin kirjautuminen ei onnistu

16-10-2020 2:14 pm tekijä Kaisa Sorsa

Tukiportaaliin kirjautumisessa on tällä hetkellä ongelmaa ja asiaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelen häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

 

Meille voi jättää tukipyynnön osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com.

 

Päivitämme tätä tiedotetta, kun saamme asiaan lisätietoja.

 

- - - - - - - - - - 

 

Päivitys 20.10.

 

Portaaliin kirjautumisessa ei pitäisi enää ilmetä ongelmia. Portaaliin voidaan kirjautua seuraavasta linkistä: https://support.netvisor.fi/fi/support/login.

 

Mikäli olet käyttänyt portaalia aikaisemmin, voit kirjautua käyttämällä kirjautumistietojasi. Huomaathan, että uudistuksen yhteydessä tulisi salasana päivittää “Unohditko salasanasi”-linkin kautta, kun uuteen portaaliin kirjaudutaan ensimmäistä kertaa. Rekisteröityminen portaaliin tapahtuu samalta sivulta painamalla “Rekisteröidy palveluumme”-painikkeesta. Mikäli rekisteröitymisen yhteydessä saat virheviestin sähköpostin olevan jo käytössä, tulisi salasana päivittää painamalla “Unohditko salasanasi”-linkistä.

 

tukiportaali.jpg

 

- - - - - - - - - - 

 

Päivitys 30.10.

 

Tukiportaaliin kirjautumisessa on tällä hetkellä ongelmaa ja asiaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelen häiriöstä aiheutuvaa haittaa. Päivitämme tätä tiedotetta, kun saamme asiaan lisätietoja.

 

Meille voi jättää tukipyynnön osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com.

 

- - - - - - - - - - 

 

Päivitys 11.11.

 

Ongelma toistuu vielä joillakin asiakkailla. Mikäli huomaat ongelmia kirjautumisessa niin olethan yhteydessä tuki.netvisor@visma.com.

 

Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa.

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin