J

Johanna Nousiainen

Viikkopäivitys 27.5.2021 - julkaisutiedote

27-05-2021 6:24 pm tekijä Johanna Nousiainen

Netvisorin ostotilausluettelo sai juuri rinnalleen laajennetun version. Paljon myyntilaskuja tai niiden luonnoksia etukäteen tekevät saivat helpotusta työpäiväänsä, koska nyt laskujen päivämääriä saa muutettua massana. Alla tarkempaa tietoa näistä sekä muista tällä viikolla julkaistuista uudistuksista ja korjauksista.

 

Myynti

 • Helpotimme laskupäivän päivittämistä Avoimet myyntilaskut -näkymässä. Voit nyt muuttaa laskupäivät myyntilaskun rivi- ja massatoiminnolla "Päivitä päiväys". Toiminto on käytössä sekä lähettämättömille ja tositteettomille myyntilaskuille että myyntiaskujen luonnoksille. Myyntilaskuluettelon puolella käytettävissä on vain rivitoiminto. Kun päivität laskun päiväyksen, sen eräpäivä siirtyy vastaavan ajanjakson verran automaattisesti.
 • Paransimme asiakaslistauksen massatoimintovalikon käytettävyyttä lisäämällä valikon rakenteeseen hierarkiaa ja valikon termien luettavuutta. Jatkossa valikko näyttää tältä:
     2021-05-27-1.png

Ohjelmistorajapinta (API)

 • Lisäsimme rajapintaan mahdollisuuden tuoda Netvisoriin uusia asiakkaisiin liittyviä tietoja. Resurssilla "customer.nv" voi nyt tuoda tarvittaessa myös viivästyskorkoprosentin (arvo väliltä 0-100) ja aputoiminimen (tyyppiä netvisor tai customer).
 • Lisäsimme rajapinnan myyntilaskun noutoon käytetylle resurssille "getsalesinvoice.nv" uusina tietoina palautumaan EAN-koodit laskurivien yhteyteen. Teimme vastaavan lisäyksen myös myyntitilauksen noudon resurssille "getorder.nv".

Ostot

 • Korjasimme ostolaskun maksamiseen liittyvän ongelman, jossa osittain vahvistettua maksua ei voinut maksaa, jos tarvittavien maksujen vahvistusten määrää alennettiin.
 • Lisäsimme uuden "Laajennettu ostotilausluettelo" -näkymän nykyisen ostotilausluettelon rinnalle (ks. kuva alla). Uusi näkymä on yhteneväinen myynnin listan kanssa. Laajennetussa luettelossa on
  • nopeampi haku yksittäisten tilausten osalta
  • tallennettavat haut
  • graafiikkaa ja laajempi näkymä
  Laajennettu ostotilausluettelo on käytettävissä rinnakkain  nykyisen luettelon kanssa kesän yli. Aloitamme vanhan ostotilausluettelon poistamisen tämän vuoden loppupuolella.

2021Laajennettu_ostotilausluettelo.png

 

Palkat

 • Muutimme  palkanlaskennan käyttöönoton vaiheiden järjestystä. Nyt palkansaajat lisätään vasta palkkamallien jälkeen, jotta palkansaajille voi valita suoraan oikeat palkkamallit. 

Veroilmoittaminen

 • Korjasimme virhetilanteen, jossa Tuloveroilmoittamisen lähettämisessä toiminto "Lähetä aineisto" ei toiminut asianmukaisesti, jos tätä ennen oli painettu toimintoa "Muodosta aineisto" eikä sivua oltu päivitetty tässä välissä.
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin