S

Sini Alamäki

Netvisor mobiilisovelluksen linjaus Huawei App Galleryyn

18-06-2020 11:21 am tekijä Sini Alamäki

Huawein uusissa puhelimissa ei tule olemaan Google Play -sovelluskauppaa vaan näiden sovelluksia hallitaan Huawein uudessa Huawei App Galleryssa. Uudistus ei vaikuta nykyisiin Huawei-puhelimiin. Muutoksen taustalla on ainakin osittain Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset talouspakotteet. 

 

Huawei App Galleryssa ei tule olemaan tarjolla Googlen omia sovelluksia mm. Gmailia, Google Drivea, Hangouts Meetia, Google Docsia ja Google Classroomia. Myöskään monia muita tuttuja sovelluksia kuten Facebookia, WhatsAppia ja Twitteriä ei Huawei App Galleryssa nähdä. 

 

Vismalla tilannetta on seurattu ja seurataan edelleen. Netvisor-mobiilisovelluksen kohdalla emme toistaiseksi ole lähdössä mukaan Huawei App Galleryyn eikä Netvisor-mobiilisovellusta näin ollen tule olemaan saatavilla uusissa Huawei-puhelimissa, joissa ei ole Google Play -kauppaa. Kuten muidenkin tuotteiden kohdalla, mekin seuraamme tilannetta ja tarpeen vaatiessa linjausta voidaan arvioida uudelleen. 

1 Comment

S

Sini Alamäki

04-12-2020 1:23 pm tekijä Sini Alamäki

Myös Honorilla on laitteita, joissa ei ole  Googlen palveluita. Linjauksemme koskee näiden puhelinmallien osalta myös Honoria. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin