E

Erna Kangassalo

Visma

Viikkopäivitys 5.8.2021 - julkaisutiedote

05-08-2021 3:14 pm tekijä Erna Kangassalo

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

 

Taloushallinto:

  • Paransimme laskentakohteen poistamisen virheviestiä. Mikäli laskentakohteen tai laskentakohdeotsikon poistaminen estetään sen takia että se on käytössä jollain järjestelmän osa-alueella (esim. tositteet, laskut, asiakkaat, tuotteet jne.), näyttää virheviesti nyt käyttäjälle tiedon siitä missä eri paikoissa laskentakohde on käytössä.
  • Lisäsimme kirjanpidon raporttien otsikkotietoon tiedon valitusta aikavälistä. Raportille valittu aikaväli tai tilikauden kuukausi näkyy nyt myös raportin otsikkopalkissa.
  • Erityisen pitkät pikalinkkien nimet eivät aiheuta enää ongelmia pikalinkkien hallinta -sivulla, sillä tarvittaessa pitkien nimien näyttämistä rajataan katkaisemalla.


    Ostolaskut: 
  • Korjasimme ongelman, jossa ostolaskun tiliöintirivien hakukentät eivät ottaneet hakuehdoksi ensimmäistä syötettyä merkkiä.
  • Lisäsimme ostolaskun noudon rajapintaresurssille mahdollisuuden noutaa laskun kuva eli alkuperäinen PDF-liite tai sen puuttuessa verkkolaskusanomasta muodostettu PDF. Lue lisää ohjeestamme (https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000467021-resurssit-ostolaskut-ja-toimittajat#ostolaskun_nouto).

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin