A

Aleksi Martikainen

Visma

Uudistimme tuotehallinnan käyttöliittymän

02-02-2017 4:23 pm tekijä Aleksi Martikainen

Hyvä asiakkaamme,

Julkaisimme tänään uudistetun tuotelistauksen. Uusi käyttöliittymä on suunniteltua palvelemaan entistä tehokkaammin ja joustavammin nykyisiä käyttäjätarpeita.

Toimme tuotelistauksen ulkoasun ja käyttettävyyden samalle viivalle Laajennettu tuotehallinta -lisäosan kanssa. Uudistus koskee kaikkia Netvisorin käyttäjiä, joilla on myyntireskontra -palvelu, muttei vielä laajennettua tuotehallintaa käytössä.

Lisäsimme sarakevalintoihin uusia sarakkeita. Voit nyt entistä helpommin valita niitä käyttöösi.

Toimme tuotelistaukseen monipuolisia haku- ja rajausehtoja, joilla voit nopeuttaa päivittäistä työskentelyäsi ja saat tuotelistauksen taipumaan helpommin useaan käyttötilanteeseen.

Voit jatkossa tulostaa tuotetiedot tuotelistauksesta Excel-tiedostoksi

Muutimme massatoimintovalikon käyttöliittymässä leijuvaksi, ettei sinun tarvitse selata sivua alas valitessasi tuotteita käsittelyyn. Lisäsimme valikkoon myös tuotemäärälaskurin, joten pysyt paremmin mukana monta tuotetta olet käsiteltäväksi valinnut.

Tuotelistaus tukee nyt entistä paremmin varastokäsittelyä:

 • Voit rajata listauksen näyttämään pelkästään varastosta loppuneita tai hälytysrajan saavuttaneita tuotteita. Tällä tavalla saat nopeasti kiinni varaston täydennystarpeet.

 • Toimme sarakevaihtoehdoiksi varastokäsittelyyn liittyvää tietoa, joiden avulla seuraat entistä paremmin varaston kokonaistilannetta yhdestä näkymästä.
 • Uusia sarakevaihtoehtoja ovat:
  • Varastokohtaiset saldot, jotka erittelevät tuotteen kokonaissaldon halutun varaston osalta
  • Varastotilanteen, jossa varastosaldoon lasketaan ostotilausten kautta tilatut tulossa olevat toimitukset ja vähennetään myyntitilausten kautta varatut tuotteet. Näin näet samasta näkymästä myös avoimena olevien varastotapahtumien vaikutuksen varastosaldoon
  • Hyllypaikka -tieto, joka on tuotteen oletushyllypaikka tuotteen oletusvarastossa
  • Hankintahinta -tieto, joka on käyttäjän itsensä syöttämä arvo tuotekortilla. AIkaisemmin tuotelistauksessa raportoitiin vain tuotteen laskennallinen keskihinta

Tulemme julkaisemaan alkuvuoden aikana myös lisäuudistuksia tuotehallitapalveluun. Näistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Mukavaa alkanutta vuotta!

Tuotekehitysterveisin,

-Aleksi-


A

Anonymous

06-02-2017 8:08 am tekijä Anonymous

Hei! Kuvauskentällä haku ei toimi!!!!! Todella tärkeä ominaisuus.

A

Anonymous

09-02-2017 1:43 pm tekijä Anonymous

Asiakastietojen tallennus Exceliin toimi mutta tuotelistauksen tallennus ei - ainoastaan otsikot tallentui ei tuotetiedot?

R

Rane Olsen

Visma

09-02-2017 2:06 pm tekijä Rane Olsen

Moi Ari,

Tähän on tulossa korjaus.

A

Anonymous

08-12-2017 2:51 pm tekijä Anonymous

Hei

Hälytysrajan alittavien listauksessa ei huomioida "varattu" määrää, joten listalle ei tule tuotteet joiden hälyraja alittuu kun varatut tuotteet toimitetaan. Se olisi ehdottoman tärkeää saada mukaan, jotta täydennystarpeen näkee ajoissa. Onko tähän tulossa muutosta? Samalla toki myös "tulossa" on hyvä ottaa huomioon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin