Jaana Mikkola

Viikkopäivitys 29.4.2021 - julkaisutiedote

29-04-2021 3:12 pm tekijä Jaana Mikkola

Kirjanpito

 • Olemme tehneet uuteen tase-erittelytyökaluun seuraavat muutokset:
  • Tase-erittelystä muodostuva pdf-tiedosto näyttää nyt tase-erittelyn erät sillä tasolla, millä ne on tase-erittelytyökalun näkymässä näkyvillä. Eli mikäli on porauduttu tiliryhmästä tilitasolle, näytetään pdf:llä myös tilitason tiedot. Tämä koskee suoraan tase-erittelynäkymästä muodostettua pdf-tiedostoa kuin myös tilinpäätöksen muodostuksen kautta saatavaa pdf-tiedostoa.
  • Tietyissä tilanteissa tase-erittelyille tuli nollasaldoisia, aiempiin tilikausiin kohdistuneita tapahtumia mikäli oli käytetty tilin sisäistä tapahtumaseurantaa. Nyt tämän viikon korjauksen jälkeen näitä ei enää tase-erittelyille tule.
  • Kun uudelta tase-erittelyltä on porauduttu tilin nimestä Tilikohtaisiin kirjauksiin ja tullaan painikkeen “Tallenna ja palaa tase-erittelyyn” kautta takaisin, palataan sen tilin kohdalle, mistä lähdettiin kirjauksiin porautumaan. Sama koskee myös jos porautuminen tehdään seurantakohteesta.
  • Olemme korjanneet uuteen tase-erittelyyn virheelliset tilanteet koskien avointen tapahtumien nousemista tase-erittelyille.

 

Täältä voit lukea lisää uudesta tase-erittelystä

 

Oma Netvisor

 • Korjasimme virheen, jossa EU yhteenvetoilmoitus herjasi liian aikaisin lähettämätöntä ilmoitusta. Tunnusluku korjattu ilmoittamaan oikeaa kuukautta.

 

 • Paransimme Palkat -näkymässä Erillisilmoitusten näyttämistä niin, että Erillisilmoitus -tunnusluku tarkistaa lähetetyt ilmoitukset kaikille aikavalinnan kuukausille.

 

Myynti

 • Mahdollistimme toistuvaislaskutuksessa käytettävien toistuvaislaskupohjien siirron sopimuslaskutuksen palvelukoreiksi. Toistuvaislaskupohjat näkymästä löytyvä ohjeistus ja siirtoon liittyvät huomiot on hyvä käydä huolella läpi ennen siirtoa. Tehdäksemme siirtymästä mahdollisimman sujuvan toteutimme konversioon mahdollisuuden palata tarvittaessa takaisin alkutilanteeseen poistamalla sopimuslaskutuksen puolelle muodostuneen palvelukorin. Tarvittavien muutosten jälkeen voi konversion tehdä uudelleen. Tulemme lopettamaan toistuvaislasku-toiminnallisuuden 30.12.2021.

 

 • Lisäsimme laajennetun tuotehallinnan ominaisuuksien Excel-tuontiin mahdollisuuden ladata Excel esitäytettynä versiona sisältäen valmiiksi kaikki jo Netvisoriin lisätyt ominaisuudet. Esitäytetty Excel valinta löytyy ominaisuuksien Excel-tuonnin kohdan "valitse käsiteltävä tuonti" alasvetovalikosta.

 

Ostot

 • Paransimme ostolaskuautomaation "tiliöi mallilaskun pohjalta" -toimintoa. Jatkossa ostolaskunäkymässä näytetään järjestelmän tiliöintiehdotukset niille tiliöintitiedoille joita automaation toiminto ei osannut täyttää.
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin