Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ostolaskujen automaation kehitystä

30-09-2018 7:55 am tekijä Anonymous

Automaation ehdot kohtaan tarvitaan ehto: "laskulla teksti missä tahansa kohtaa laskua" ja siihen on/alkaa/päättyy/sisältää. Skannatuissa laskuissa tuo ei toki toimi täydellisesti, mutta finvoice aineiston osalta se lukisi koko laskun tietosisällön läpi.

 

Nykyinen kenttävalikoima on liian suppea kun toimittajat laittelee tietoja milloin mihinkin laskun kenttään. 

Eli esimerkiksi jos missä tahansa kohtaa laskua lukee vaikkapa ”Pekka Puupää”, niin voisimme asettaa säännön, että Netvisor asettaa kiertolistan x jos Pekka Puupää esiintyy laskulla. Tälle on myös muita käyttökohteita kuin tuo kiertolista, esimerkiksi tiliöinti. Vaikkapa toimipistekohtainen tiliöinti, laskulla lukee jossain kohtaa ”Jyväskylä”, niin voisi laittaa säännön, että käytä Jyväskylän laskentakohdetta automaatiossa.

 

Tällöin toimittajia ei tarvitsisi ohjeistaa niin paljon kuin nykyisin, että mihin kentttään halutaan tiedot. Laskutusjärjestelmät vaihtelee paljon ja osalla toimittajista ei oikeasti ole edes osaamista tai tietoa, että mihin kenttää se tieto päättyy vastaanottajan päässä.

1 Comment

A

Anonymous

23-05-2019 6:23 am tekijä Anonymous

Jatkoa ostolaskuautomaatioon. 

 

Koska saadaan esimerkiksi EU:sta tuleville ostolaskuille automaatio säännöt toimimaan? Noitahan voisi pyörittää tiliöi laskurivit mallilaskun pohjalta toiminnolla, mutta nyt se ei anna valita sinne kuin kotimaisia laskuja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin