Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Viivakoodit myös tilausvahvistukselle

24-11-2015 10:46 am tekijä Anonymous

Moi!

Uskon jokaisen suoratoimittajan toivovan tätä toiminnallisuutta koska se nousee yhä useammin esiin teknologian kehittyessä.

Tällä hetkellä tilauslähetteelle saa viivakoodit, mutta niitä ei saa tilausvahvistukselle. Olisi tärkeää saada ne myös tilausvahvistukselle koska suoratoimitus-mallissa tilaukset esim jälleenmyyjille tehdään oman tai myyntiedustajan toimesta. Ei ole välttämättä valmista tilausta odottamassa asiakkaan järjestelmässä tavaran vastaanottoa. Tämä on hyvin tyypillistä suoratoimituksissa päivittäistavarakauppoihin kun tilauksen tekee joku  muu kuin kaupan henkilökunta ja kun tilauskanava on jokin muu kuin keskusliikkeen järjestelmä. Eli saapuvalle kuormalle ei välttämättä ole olemassa tilausnumeroa(johon on helppo kohdistaa) kauppiaan järjestelmässä.

Tavaran vastaanotossa kaupassa on hyvin vähän aikaa kirjata saapuneet tuotteet ja joillain asiakkailla on jopa kynnyskysymys valikoimiin pääsyllä, että onko lähetteellä(tilausvahvistus) viivakoodit. Joissain tapauksissa ulkopuolinen hyllytyspalvelu-firma tekee tavaran sisäänkirjaamisen ja heille maksetaan tuntiperusteisesti joten helpoin ja halvin tapa suoraan "piipata" tavarat viivakoodilla sisään on edellytys. Vaikka käytämme tällä hetkellä tuotekoodina EAN-koodia niin olemme saaneet jo lukuisilta jälleenmyyjiltä huomautukset viivakoodien puuttumisesta. Printtaamme tällä hetkellä turhia lappuja mukaan lähetykseen jotta homma sujuu vastaanotto-päässä.

Kiitos jo etukäteen! Smiley Happy

-Marko 


A

Anonymous

24-11-2015 12:40 pm tekijä Anonymous

Tämä on hyvä idea mutta toivoisin myös vaihtoehtoa valita näkyykö asiakkaalle EAN-koodit vai ei. Eli silloin kun lähetettä/tilausvahvistusta tulostaa voisi olla vaihtoehdot "Lähete EAN-koodeilla" sekä "Lähete ilman EAN koodeja".

Meillä rivejä tulee toisinaan niin paljon, että EAN-koodien kanssa lähetteet (ja tässä tapauksessa tilausvahvistukset) kasvavat jopa liki kymmensivuisiksi hirviöiksi eikä tällöin sellaisella asiakkaalla joka ei ota tuotteita vastaan EAN-koodien perusteella tarvitsisi selata monisivuisia lähetteitä/vahvistuksia.

A

Anonymous

24-11-2015 1:18 pm tekijä Anonymous

Totta! Se voisi olla samaan tapaan kuin tuolla tilauslähetteellä eli voi jättää halutessaan viivakoodit pois.

J

Jani Korhola

08-11-2017 10:22 am tekijä Jani Korhola

Hei kaikki,

Tulemme tuomaan EAN-koodeja laajemmin tulosteille tulevaisuudessa. Tällä hetkellä minulla ei kuitenkaan ole antaa aikataulua näille, joten arkistoin tämän idean.

A

Anonymous

23-09-2020 11:32 am tekijä Anonymous

Onko tämä asia edennyt mitenkään? Olisi edelleen tärkeää, että tilausvahvitukselle saisi tarvittaessa lisättyä myös viivakoodin.

J

Jani Korhola

01-10-2020 2:34 pm tekijä Jani Korhola

Hei Marika,

 

On edennyt siten että olemme nyt lisäämässä viivakoodin lukumahdollisuuden käyttöliittymään. Nämä tulevat näkymään myöhemmin vielä tulosteillakin, mutta siihen menee vielä jokunen tovi. Toimittamiseen liittyen tehdään paljon muutoksia vielä tässä loppuvuoden aikana ja nämä tulosteiden muutokset sitten sen jälkeen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin