Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Tuotteiden yhdistäminen ja poistaminen

22-12-2016 8:47 am tekijä Anonymous

Meille olisi tarpeellista pystyä yhdistämään tuotteita laajennetussa tuotehallinnassa. Välissä sattuu niin, että sama tuote perustetaan vahingossa kahteen kertaan ja molemmille tuotteille tulee tapahtumia ennen kuin erehdys huomataan. Tällöin olisi kätevää, jos tuotteet pystyisi yhdistämään, kuten esim. toimittajalistauksessa toimittajia saa yhdistettyä. Jos toisella tuotteella ei olisi tapahtumia, voisi sen tietenkin täpätä pois Myytävä ja Varastoitava-kohdista, jolloin se ei tuottaisi häiriötä. Tavallisessa tuotehallinnassa tuotteen pystyy jopa poistamaan, mutta laajennetussa tätä mahdollisuutta ei ole. Tuotteiden yhdistäminen voisi toimia myös tapauksissa, jossa tuotteen koodi muuttuu, mutta historiatiedot myynneistä halutaan säilyttää niin, että ei tarvitse etsiä myyntejä monen eri tuotteen takaa.


A

Anonymous

04-12-2017 2:53 pm tekijä Anonymous

Tämä ominaisuus tulisi tarpeeseen! Laitan tähän perään kaksi aiheeseen liittyvää kysymystä:

Pystynkö listaamaan kaikki myyntilaskut tuotekoodeittain?

Mitä nyt tapahtuu, jos menen poistamaan tuotteen jota on käytetty myyntilaskuissa?

J

Jani Korhola

07-03-2018 9:48 am tekijä Jani Korhola

Hei Telia,

Olemme pyrkineet parantamaan tilannetta siten että ainakaan samalla tuotekoodilla ei vahingossa pysty tekemään tuplatuotteita. Pyytämäsi muutos olisi myös kohtalaisen monimutkainen toteutettavaksi sillä pelkkä tuotetietojen yhdistely ei riittäisi, vaan tässä pitäisi huomioida myös myynti- ja ostolaskujen lisäksi myös varastotapahtumat ja linkitykset eri tuote-eriin. Näin ollen emme lähde tätä nyt toteuttamaan.

J

Jani Korhola

07-03-2018 9:50 am tekijä Jani Korhola

Hei Emmi,

1) Et pysty laskulistauksista, sillä yhdellä laskulla voi olla useita tuotteita. Meillä on myynnin raporteissa erikseen tuoteraportit ja tätä kautta saanet haluamasi listaukset ulos.

2) Tuote käytännössä passivoidaan ja sitä ei voi käyttää uusilla laskuilla, mutta vanhoille laskuille se toki jää koska sille on kirjattu myyntitapahtuma.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin