Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Kommentin poisto

01-12-2017 10:10 am tekijä Anonymous

Saisiko ostolaskun kommentteihin myös poistomahdollisuuden tai edes korjausmahdollisuuden. Kun asiakas kirjoittaa vahingossa väärän laskun kommenttikenttään kustannuspaikkatiedon tai muun virheellisen toimintaohjeen niin tämä sekoittaa ketjussa kaikkia seuraavia laskun tarkastelijoita aina tilintarkastajaa myöten ja niitä sitten saa olla selvittelemässä ja sitten jatkoksi kirjoitetaan selitystä selityksen päälle. Toki itsekin on tullut jotain kummallisia kirjotushäröjä tehtyä jotka kyllä tosi mielelläni korjaisin tai poistaisin. Myös tositteen kommenteille mielellään sama mahdollisuus.


A

Anonymous

01-12-2017 4:29 pm tekijä Anonymous

Tämä olisi hyvä.

Mulla ainakin käynyt myös, että olen lisännyt kommentin ja kun se teksti jää siihen mistä kommentti kirjoitetaan niin painanut vielä uudestaan lisää kommentti niin sitten siellä onkin sama asia kahteen kertaan. Ei iso ongelma mutta tosi typerän näköistä.

Vakavampi on tuo jos kommentti menee väärälle laskulle.

J

Jani Korhola

14-11-2018 10:16 am tekijä Jani Korhola

Hei Tuula,

 

Tuon kommentin perusteella tallennetaan aina tieto laskun käsittelyhistoriaan ja käsittelyhistoriaa ei voi jälkikäteen muokata. Jos sallitaan historiatietojen muokkaaminen, niin tämä mahdollistaisi tiedon väärentämisen ja heikentäisi audit trailin oikeellisuutta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin