Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Palkkalaskelman jatkokehitys, kertymätiedot

19-12-2017 11:23 am tekijä Anonymous

Nyt kun Netvisor lagaa, on taas aikaa paneutua kehitysehdotuksiin.

Palkkalaskelman kumulatiivinen sarake näyttää nyt kaikki palkkalajit, joita vuoden aikana on maksettu. Hyvä sinänsä, että summa täsmää raha- ja bruttopalkkoihin. Mutta nyt laskelma on äärimmäisen sekava silti.

Ehdotan, että yläosan rivitiedoissa aina Maksetaan-riville asti näytetään vain palkkajakson rivit ja summat, ei palkkalajin kertymää ollenkaan ja lisätään laskelman alaosaan erikseen kertymätiedot. Riveittäin per palkkalaji jos niitä ei saa tyyliin Bruttopalkka, Luontoisedut, Ennakonpidätys, Vakuutusmaksut, Muut vähennykset, Verottomat korvaukset, jne.

Ehdotan myös, että kaikissa vähentävissä palkkalajeissa yleensäkin (tyel, tyött.vak., ennakonpidätys, palkkaennakko, muu vähennys, jne.) näkyisi miinusmerkki edessä.


A

Anonymous

19-12-2017 1:41 pm tekijä Anonymous

Niin ja luonnollisesti samat muutokset verkkopalkkapalvelussa näkyvälle laskelmalle. Sitä kautta meillä pääsääntöisesti laskelmat menevät saajilleen.

A

Anonymous

25-02-2018 4:47 pm tekijä Anonymous

Kannatan. Palkkalaskelma nykyään todella sekava ja työnantajilta tulee hyväksyntävaiheessa monta hylsyä, koska eivät ymmärrä mitä on menossa maksuun ja mikä on taas informatiivista kertymätietoa.

-L

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin