Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Hyvityslaskun kohdistus

17-01-2017 10:52 am tekijä Anonymous

Hei, mistä löydän ajantasaisen ohjeen:  kuinka hyvityslasku kohdistetaan laskuun ? Ohje , jonka löydän haulla , koskee Netvisorin aiempaa versioita. Uudesta en löydä koko "kohdista"-namiskaa.


A

Anonymous

17-01-2017 12:30 pm tekijä Anonymous

Hei

Mielestäni se toimii kuitenkin samalla tavalla. Hyvityslaskuriviltä oikeasta reunasta valitse kohdista ja sitten ohjelma antaakin listan laskuista joihin hyvityksen voi kohdistaa. Valitset vain kohdista tähän. Tämä tietohan ei mene asiakkaalle joten asiakkaalle pitää ilmoittaa erikseen mihin laskuun hyvitys on kohdistettu.

T:Tuula

A

Anonymous

17-01-2017 2:43 pm tekijä Anonymous

Muistaakseni Kohdista-mahdollisuus tulee näkyville ostolaskulle vain ostolaskuluettelolla, ei ostoreskontranäkymällä, mikä sinänsä aika hassua..

A

Anonymous

18-01-2017 2:54 pm tekijä Anonymous

Onko ohjelmaan tulossa ominaisuus missä ostolaskujen hyvityksen "maksu" menisi myös asiakkaalle ihan sähköisiä kanavia myöten? Nythän se pitää erikseen sähköpostilla tai puhelimitse ilmoittaa mihin lakuihin hyvitykset on ostajan päässä kirjattu.

Myyntireskontran maksujen vastaanotossa on sama ongelma.

A

Anonymous

19-01-2017 7:10 am tekijä Anonymous

Hei

Nämä konstit ovat tiedossa ja kehityspyyntö on jo jätetty.

Hyvä että sielläkin on tieto että Netvisorissa hyvityslaskujen kohdistus on työllistävää ja sitä pitää tehdä kiertoteitä. Toivottavasti nämä teidänkin kokemat ohjelman hankaluudet korjataan mahdollisimman pian automaattiseksi käsittelyksi. Odotin että tämä olisi huomioitu jo myyntireskontran uudistuksessa.

A

Anonymous

19-01-2017 9:49 am tekijä Anonymous

Käsittämätöntä, ettei tätä toimintoa ole! Eipä ole kyllä ollut tietoakaan, ettei sitä ole. Ei ihme, että asiakkaat maksavat kahteen kertaan, kun eivät tietoa saa.

Ilman muuta täytyy mennä sähköisesti asiakkaalle, samalla lailla kuin normaali laskukin. Turhaa kirjaamista, jos täytyy manuaalisesti tehdä kaikki ja erikseen soitella ja lähetellä sähköpostia, varsinkin kun oikean sähköpostiosoitteen löytäminenkin on täysin toivotonta esimerkiksi vakuutusyhtiöiden kohdalla.

S

Sini Keski-Korsu

12-09-2017 3:31 pm tekijä Sini Keski-Korsu

Hei,

miten sitten se tilanne, jos lasku jolle hyvitys kirjataan on siirtynyt perintään. Miten tieto siirtyy Visma Duetolle?

t. Sini

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin