Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Hylätyt palkkatietoilmoitukset

26-09-2019 1:31 pm tekijä Anonymous

Netvisorin etusivulle on ilmestynyt nyt useaan asiakkaaseen ilmoitus hylätyistä palkkatietoilmoituksista, mutta kun linkistä klikkaa niin siellä ei kuitenkaan ole yhtään hylättynä. 

Onko tapahtunut päivityksen yhteydessä jotakin minkä vuoksi tälläinen turha tieto on nyt pompannut useisiin asiakkaisiin? Saisiko sen mahdollisimman pian korjattua, aiheuttaa hämmennystä palkanlaskijoissa ja asiakkaissa. 

 

Kiitos!


A

Anonymous

26-09-2019 1:54 pm tekijä Anonymous

Samaa ihmetellään täällä!

 

R

Raisa Ruokonen

26-09-2019 4:27 pm tekijä Raisa Ruokonen

Tämän viikon viikkopäivityksen yhteydessä on tapahtunut virhe, jonka vuoksi "Hylätyt palkkatietoilmoitukset" -widget näyttää joissakin tapauksissa vanhentunutta/virheellistä tietoa. Korjaamme virheen mahdollisimman pian. Tiedotamme korjausaikataulusta perjantaina.

 

Pahoittelemme virheestä aiheutuvaa harmia. 

A

Anonymous

02-10-2019 11:21 am tekijä Anonymous

Hei,

en löytänyt tietoa korjausaikataulusta (viime perjantailta?) - tai vieläkään. Onko joku palkkatietoilmoitus oikeasti virhetilassa? Jos ei niin, milloin virheellinen viesti häviää widgetistä? Pitääkö itse tehdä jotain?

R

Raisa Ruokonen

02-10-2019 1:02 pm tekijä Raisa Ruokonen

Hei!

 

Korjaus julkaistaan tämän viikon torstaina viikkopäivityksen yhteydessä. 

 

Widgetissä virheellisesti näkyville ilmoituksille ei käyttäjän tarvitse tehdä mitään, ne poistuvat widgetistä päivityksen yhteydessä. 

A

Anonymous

03-10-2019 11:50 am tekijä Anonymous

Hei

 

Nyt ei löydy kyllä ratkaisua tähän kämmiin???

M

Minna Seistilä

03-10-2019 12:04 pm tekijä Minna Seistilä

Hei Anne,

 

Korjaus tehdään tänään viikkopäivityksen yhteydessä. Päivitys tehdään tänään noin klo 15-17, joten sen jälkeen widgetit näyttävät taas lähettämättömien ja hylättyjen ilmoitusten määrät oikein.

 

Mukavaa työpäivänjatkoa!

A

Anonymous

04-10-2019 9:36 am tekijä Anonymous

Hei, koskeeko tämä päivitys kaikkia noita virheilmoituksia vai vain niitä jotka ilmestyi jossain edellisessä päivityksessä? Itselläni ainakin asiakkailla näkyy näitä virheellisiä ilmoituksia edelleen.

R

Raisa Ruokonen

07-10-2019 10:13 am tekijä Raisa Ruokonen

Hei Satu!

 

Tämä korjaus koskee edellisviikon päivityksessä widgettiin ilmestyneitä virheellisiä tietoja. 

Korjaamme myös jo aiemmin widgetissä väärin näkyneet ilmoitukset lähiaikoina.

 

Mukavaa työviikkoa!

 

A

Anonymous

02-12-2019 8:15 am tekijä Anonymous

Moikka,

 

Näitä virheellistä tietoa sisältäviä wigdettejä löytyy vielä useista asiakkaista, ilmoittaa että on hylättyjä palkkatietoilmoituksia, mutta sitten kun katsoo vaikka ihan koko vuodelta niin siellä ei löydy yhtään sellaista missä olisi huutomerkki ja jokin virhe. Saisitteko pian myös muissakin yrityksissä tämän virheellisen ilmoituksen poistumaa? 

A

Anonymous

10-02-2020 1:51 pm tekijä Anonymous

Hei,

 

Jokohan nämä saisi kuntoon? Ovat olleet teillä työnalla kuukausikaupalla ja lupauksia korjauksesta on tullut useita. Tämä on ongelmallista, koska virheilmoitukset näkyvät myös yrityskäyttäjillä ja selitys ohjelmistotoimittajan viivästyksestä alkaa olla nolo.

R

Raisa Ruokonen

10-02-2020 4:06 pm tekijä Raisa Ruokonen

Hei Jenni!

Korjaus tähän on tosiaan ollut meillä jo pitkään työn alla. Tämä johtuu siitä, että tilanteita, joissa palkkatietoilmoitus on mennyt virheeseen on kovin monenlaisia. Tulorekisteriin lähetetyistä ilmoituksista osa on jäänyt tulorekisterin suorituskykyongelmien vuoksi tunnistamattomaan virheeseen, joiden selvittäminen on ollut tulorekisterin kanssa työlästä. Lisäksi widgetissä näkyvistä "lähettämättömistä palkkatietoimoituksista" osa liittyy tilanteisiin, joissa käyttäjä on poistanut ilmoitukseen liittyvän tapahtuman (esim. palkkaennakkon). Näiden eri virhetyyppien selvittämisessä ja tunnistamisessa on kulunut arvioitua enemmän aikaa.

Korjaus on valtaosin jo toteutettu, julkaisemme sen lähiaikoina kokonaisuutena kaikkien osien valmistuttua, jotta mahdollisimman suuri osa erityyppisistä virheistä korjaantuisi kerralla.

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin