Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Netboxin viestit katoavat

23-07-2019 9:46 am tekijä Anonymous

Netboxissa on ilmeisesti jokin häiriö, ollut jo ainakin parin viikon ajan. Meillä on jäänyt tulematta perille useita viestejä asiakkailta, jotkut viestit kuitenkin tulevat perille. Eräs asiakas huomasi itsekin, että jo lähetetyt viestit olivat kadonneet netboxista, eli eivät jää näkyviin edes lähettäjälle.


R

Raisa Ruokonen

01-08-2019 9:20 am tekijä Raisa Ruokonen

Kiitos viestistäsi!

 

Viestien katoamisten selvittämiseksi tarvitsemme näistä tapauksista lisää tietoa. Otamme sinuun suoraan yhteyttä tarkempien tietojen saamiseksi.

R

Raisa Ruokonen

02-08-2019 2:22 pm tekijä Raisa Ruokonen

Hei!

 

Olemme havainneet Netboxin testauksessa, että viesti katoaa tapauksissa, joissa viestistä on poistuttu ennen viestin tallentumista.

 

Viestin tallentumisessa on pieni viive sen vuoksi, että käyttäjän on mahdollista halutessaan peruuttaa lähetetty viesti heti lähetyspainikkeen painamisen jälkeen. Viestin päällä pyörivä kuvake kertoo, että tallennus on vielä kesken.

 

Teemme toimintoon parannuksen siten, etteivät viestit enää katoaisi nopeasti viestistä poistuttaessa. Ennen ao. parannuksen julkaisua ratkaisuna ongelmaan on odottaa viestin tallentumista ennen viestistä poistumista.

 

Lisätietoa parannuksen julkaisusta saatte seuraamalla julkaisutiedotteitamme.

A

Anonymous

02-08-2019 2:26 pm tekijä Anonymous

Hyvä että syy löytyi ja korjaus tulossa. Meillä toiset asiakkaat tuppaa välillä olemaan vähän vauhdikkaita.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin