Laura Sainio

Viikkopäivitys 23.11.2017 - julkaisutiedote

23-11-2017 5:45 pm tekijä Laura Sainio

Viikkopäivityksessä julkaisimme seuraavat uudistukset ja parannukset:

Ostot

 • Korjasimme ongelman, jonka seurauksena Internet Explorer -selaimella Netvisoria käytettäessä ei ostolaskuautomaation sääntöjen luonti onnistunut.

Myynti

 • Muokkasimme Netvisorin oletuslaskupohjien asettelua niin, että pitkätkin yrityksen nimet mahtuvat jatkossa kokonaisena myynnin tulosteille.
 • Lisäsimme myyntilaskun tulosteisiin näkymään laskun arvopäivän.
  • Samalla muutimme arvopäivän käsittelyä niin, että se voi jatkossa olla myös aikaisempi kuin laskun päiväys.

Tuotteet ja varasto

 • Varastotapahtomatyyppien hallinnan "Muut tapahtumat" -otsikolle on lisätty massatoiminto tapahtumarivien tyypin vaihtamiseen.
 • Korjasimme linkitystyökalussa esiintyneen ongelman, joka tietyissä tapauksissa esti olemassaolevan linkityksen vaihtamisen.
 • Osalle varastotapahtumaraportteja on mahdollistettu varastotapahtumatyypillä rajaamisessa useamman tapahtumatyypin käyttäminen samalla raportilla.
 • Korjausraportille on lisätty mahdollisuus porautua laskelman perustana oleviin tapahtumiin.
  • Lisäksi korjausraportille haetaan omaan taulukkoon tuotekohtainen tilanne ilman varastorajausta. Korjaukset on jatkossakin aina varastokohtaisia, mutta raporttia voi hyödyntää tuotekohtaisen varastoarvon muodostumista tarkastellessa. Myös tällä kyseisellä raportilla on mahdollista porautua laskelman perustana oleviin tapahtumiin.

Työaika

 • Työajankirjausnäkymässä näytetään jatkossa pitämättömien lomapäivien sijasta kirjattavissa olevat lomapäivät.
  • Lisäksi uutta lomalaskentaa käyttävissä yrityksissä näkymään on lisätty tooltip, josta palkansaaja näkee suunnitellut ja pidettävissä olevat lomapäivät.

Kassavirtaennuste

 • Korjasimme virheen, jonka seurauksena myynnin widgeteissä ja kassavirtaennusteessa valuuttasummaiset myyntitilaukset esitettiin virheellisesti laskun valuutassa eikä euromääräisinä. Samalla korjasimme vastaavan virheen myyntitilauslistauksesta.

Kirjanpidon raportointi

 • Kohdelaskennan raporteille "Kohdelaskentataulukko" ja "Kohdelaskentataulukko tuloslaskelmamuodossa"  lisättiin hakuehtoihin rajaus "Näytä vain kohdistetut rivit". Valinta nopeuttaa raporttien avautumista.

Kirjanpito

 • Korjasimme "Tarkastamattomat tiliöinnit"-näkymästä ongelman, jossa päivämäärärajaus ei pysynyt näkymässä paikallaan
 • Lisäksi muutimme näkymän valintaruutujen valinnat niin päin, että ne ovat oletuksena tyhjät.

A

Anonymous

24-11-2017 2:34 pm tekijä Anonymous

Pystyykö myyntilaskupohjan asetuksia itse jotenkin muuttamaan? Eli nyt kun pitkät yrityksen nimet mahtuvat laskutulosteisiin, niin ainakin meillä yrityksen (lyhyt) nimi tulee laskulle todella pienellä, niin saako fonttia itse jostain isonnettua?

Laura Sainio

24-11-2017 4:50 pm tekijä Laura Sainio

Hei Jennimari!

Fonttikokoon ei pysty itse Netvisorin asetusten kautta vaikuttamaan. Muutoksen takana on se, ettei yrityksen nimi sekottuisi vastaanottajan tietoihin, ja että laskulle tosiaan mahtuu pitemmätkin yrityksen nimet kokonaisina. Itse asiassa tämä asettelu on meillä ollut käytössä jo pitkään tulostuspalveluun lähetettävissä laskuissa, eli näiden laskujen vastaanottajat ovat nähneet nimen tuossa fonttikoossa.

Jonkun verran laskutulosteen ulkoasuun voi myös vaikuttaa räätälöidyillä myyntilaskupohjilla. Niistä kustannusarvion voi pyytää asiakaspalvelumme kautta.

A

Anonymous

27-11-2017 8:35 am tekijä Anonymous

Hei!

Fontti on kyllä mielestäni todella pieni... Ja meillä ainakin postinumero ja postitoimipaikka tulostuu vielä samalle riville katuosoitteen kanssa ja postinron ja -paikan välillä on pilkku. Kuuluuko tämän olla näin, sillä ennen on ainakin ollut omalla rivillään ja tilaa kentässä näyttäisi olevan..?

Laura Sainio

27-11-2017 9:59 am tekijä Laura Sainio

Moi Jennimari!

Kyllä se juuri tuolta näyttää. Vaikka laskulomakkeella olisikin tilaa, on otettava huomioon laskujen automaattilajittelu postissa ja se, miten ja millä korkeudella osoitteet näkyvät kirjekuoren ikkunasta silloin, kun laskutuloste on eri kohdassa kirjekuorta. Nykyinen asemointi helpottaa sitä, ettei laskua jaeta postissa takaisin lähettäjälleen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin