Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ostolaskujen poisto

28-04-2017 1:34 pm tekijä Anonymous

Miksi yhden ostolaskun poistamisen jälkeen valittujen ostolaskujen käsittelyä ei voi jatkaa suoraan, vaan se heittää takaisin ostoreskontranäkymään?

Turhaa työtä ja aikaa vievää käydä valitsemassa jo kertaalleen käsittelyyn valitut ostolaskut uudestaan, varsinkin jos poistettavia ostolaskuja on useita, jolloin edellä mainitun toimintoketjun joutuu toistamaan monta kertaa.


A

Anonymous

28-08-2018 1:55 pm tekijä Anonymous

Vastaavia epäloogisia hyppyjä tai eri paikkaan palauttavia nappeja (useimmiten nappia ei edes ole) on muuallakin ympäri Netvisoria palkanlaskentaosiota myöten. Pitäisi kirjoittaa ne ylös ja listata tänne korjattavaksi..

A

Anonymous

29-08-2018 7:26 am tekijä Anonymous

Toiveen esittämisestä toteutumiseen kuluu Netvisorissa äärettömän pitkä aika, jopa tällaisia pieniä kämmejä ei oteta huomioon saatikka korjata. Avaa Tiia ostolaskuluettelosta poistettavat ostolaskut uuteen välilehteen hiiren oikealla painikkeella (hiiren keskinappia/vieritysnappia painamalla ko. lasku avautuu automaattisesti uuteen välilehteen), näin sinulla säilyy ostolaskunäkymä sillä ensimmäisellä välilehdellä ja ehkä ei hidasta hommaa niin paljon. Tämä vinkki vain siihen saakka kun tuo toivottu ominaisuus joskus ehkä toteutetaan. Monta muutakin asiaa tehdään siihen "ehkä" päivään saakka hitaasti ja monen mutkan kautta.

A

Anonymous

29-08-2018 9:17 am tekijä Anonymous

Tämä vinkki vain siihen saakka kun tuo toivottu ominaisuus joskus ehkä toteutetaan.

Eli "toistaiseksi" Smiley Wink

J

Jani Korhola

07-11-2018 10:00 am tekijä Jani Korhola

Hei Tiia,

 

Tuossa ei ole ajateltu toimintoa ihan loppuun asti, eli tuo "poista lasku" -toiminto ei ole huomioituna ostolaskujen "massakäsittelyssä". Kirjaan tästä parannusehdotuksen meidän työlistalle. Arkistoin idean täältä communitysta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin