Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Palkkaperusteiden hallinta-näkymän laajennus

22-02-2018 3:13 pm tekijä Anonymous

Hei,

Toivoisin, että palkkaperusteisiin  olisi mahdollista kirjata palkkamuutokset niin, että johonkin jää tieto vanhasta palkasta ja toisaalta on näkyvissä myös uusi palkka. Molemmilla täytyy olla myös päivämäärät ja muutoksen on tultava palkkalaskelmalle automaattisesti. Esim. jos työntekijän palkka nousee kuun puolessavälissä 2000€ -> 2500€, tämän tiedon on tultava palkkalaskelmalle automaattisesti ja jossain ko. tiedon on oltava näkyvissä. Palkkaperusteiden hallinnasta on pystyttävä näkemään historitiedot, kuinka työntekijän palkka on muuttunut ajan saatossa. Lisäksi on pystyttävä tekemään ajastettu %-muutos palkkoihin. Tämä tärkeää, kun tessikorotukset astuvat voimaan ja kaikkien 200 henkilön palkkaa täytyy nostaa prosentilla.

Enhän minä palkanlaskijana voi sanoa asiakkaalleni, etten tiedä milloin ja kuinka paljon kenenkin palkka muuttui, koska Netvisorissa ei ole sellaista ominaisuutta. Excelin ylläpitäminen Netvisorin rinnalla ei ole vaihtoehto.

-L


A

Anonymous

23-02-2018 7:43 am tekijä Anonymous

Kannatan ajatusta palkkaperusteiden laajennuksesta. Todella tärkeä asia palkanlaskijan näkökulmasta katsoen. Nyt joutuu kaikki tekemään käsin eikä siinä ole mitään järkeä kun ohjelma voisi tehdä kaikki automaattisesti.

A

Anonymous

23-02-2018 10:27 pm tekijä Anonymous

Juuri näin, olen täysin samaa mieltä, historiatieto on saatava kuntoon, a.s.a.p

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin