Aloita uusi aihe
A

Anonymous

HRM, palkanlaskenta, palkkalaskelmien lähetys tulostuspalveluun

08-09-2015 6:54 pm tekijä Anonymous

Tällä hetkellä palkkalaskelmien lähettäminen tulospalveluun tapahtuu prosessissa mielestäni liian aikaisin.

Toivoisin, että palkkalaskelmien lähettäminen tulostuspalveluun tapahtuisi vasta kun tosite on kirjattu palkat siirretty maksatusnäkymään.

Pitäisi siis saada valita, että missä vaiheessa laskelman lähettää tulostuspalveluun.


A

Anonymous

10-09-2015 11:41 am tekijä Anonymous

Olet Kirsi oikeassa tulostuksen suhteen. Lisäksi kaipaan kovasti verkkopalkka palvelua.

A

Anonymous

10-09-2015 3:54 pm tekijä Anonymous

Hienoa! Nyt kun saataisiin tarpeeksi ääniä näille ehdotuksille niin saataisiin hommaa etiäpäin Smiley Happy

A

Anonymous

11-09-2015 7:14 am tekijä Anonymous

Ääni täältä asiaan. Olen myös tätä samaa asiaa ajatellut aina kun palkkoja lasken. Meillä on myös työntekijät haluavat laskelmat sähköpostiin ja siihen myöskin toivoisin järjestelmän puolesta automatisointia, aivan kuten laskut voidaan nykyään lähettää suoraan haluttuun sähköpostiosoitteeseen.

A

Anonymous

11-09-2015 8:04 am tekijä Anonymous

Hei,

Kannatan kanssa tuota sähköpostilähetystä suoraan netvisorista työntekijöille =D

A

Anonymous

22-09-2015 3:08 pm tekijä Anonymous

Kannatan palkkalaskelmien suoraa sähköpostilähetystä työntekijöille!

Maiju Soljasalo

Visma

15-10-2015 10:48 am tekijä Maiju Soljasalo

Hei Tanja,

verkkopalkka palvelu on tulossa uudeksi ominaisuudeksi. Visma Solutions Oy on hyväksytty Suomen suurimpien pankkien ja ohjelmistotalojen yhteistyössä toteutettavan verkkopalkkapalvelun palveluntuottajaksi. Tämä mahdollistaa palkkalaskelmien toimittamisen palkansaajalle nähtäväksi oman verkkopankin kautta. Ominaisuus tulee olemaan käytettävissä vuoden vaihteessa.

Onko sinulla muita ideoita palkanlaskentaprosessin kehittämiseen?

Maiju Soljasalo

Visma

15-10-2015 10:50 am tekijä Maiju Soljasalo

Hei Kirsi,

hienoa saada ideoita ja olette löytäneen tienne Communityyn!  Kertoisitteko, onko palkanlaskentaprosessissa myös jotain muuta, mitä palkkalaskelmien tulostamisvaiheen lisäksi kaipaisitte?

Maiju Soljasalo

Visma

15-10-2015 10:58 am tekijä Maiju Soljasalo

Hei,

valitettavasti palkkalaskelmia ei voida lähettää työntekijöiden sähköpostiin suoraan Netvisorista. Tämän sijaan olemme kehittämässä ominaisuutta, että palkkalaskelmat voidaan toimittaa palkansaajille nähtäväksi oman verkkopankin kautta. Tämä varmistaa sen, että verkon kautta siirretty tieto pysyy suojattuna. Palkkalaskelma verkkopankissa korvaa sähköpostilähetyksen, joten sähköpostilähetys ei tule olemaan mahdollisuus Netvisorissa.

Lisää aiheesta mm. Tietosuoja.fi –sivuilta: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/ratkaisut/saakohenkilotietojalahettaasahkopostilla.html

Tietosuoja.fi –sivuilla kerrotaan seuraavaa:

Henkilötietolain perusteluissa HE 96/1998 (32 §:n yksityiskohtaiset perustelut) todetaan mm. seuraavaa: "Rekisterinpitäjän on toteutettava henkilötietojen suojaaminen laittomalta käsittelyltä, erityisesti silloin, jos käsittely muodostuu tietojen siirtämisestä verkossa. Suojauksen vaatimustasoa arvioitaessa voidaan ottaa huomioon toisaalta suojaukseen käytettävissä olevat tekniset keinot ja niiden aiheuttamat kustannukset. Toisaalta vaadittavaan suojan tasoon vaikuttaa myös se, millaisia henkilötietoja käsitellään. Esim. arkaluonteisia tietoja sisältävän rekisterin suojaamiseen olisi kiinnitettävä erityisen paljon huomiota, samoin tietojen määrään ja ikään.”

Tulevan uuden ominaisuuden lisäksi palkansaajilla on jo olemassa mahdollisuus ottaa käyttöön Postin tarjoama Netposti, aiheesta lisää Postin sivuilla.

Netposti on sähköinen postilaatikkosi netissä. Saat sinne haluamasi postin ja luet sen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Netposti ei maksa sinulle mitään.

Netpostiin saat sähköisesti samoja kirjeitä, jotka muuten saisit paperisina.


E-kirje voi olla lasku, palkkalaskelma, viranomaiskirje tai vaikka viesti terveyskeskuksesta. Kirje näyttää samanlaiselta kuin paperinen kirje, jonka se korvaa. Netpostiin saat postia vain niiltä lähettäjiltä, jotka muuten lähettäisivät sinulle kirjeensä paperilla. Netposti ei ole sähköposti.

Maiju Soljasalo

Visma

15-10-2015 11:53 am tekijä Maiju Soljasalo

Keskusteluun osallistuneet, palkkalaskelmien tulostusvaiheen muutoksen lisäksi, kertokaa lisää siitä, mitä ominaisuuksia kaipaatte palkanlaskentaprosessiin tai onko prosessissa jotain muita vaiheita, joita haluatte kehittää?

Olkaa hyvä ja kertokaa ideoissanne seuraavat asiat:

  • Miksi juuri tämä ominaisuus on teille tärkeä?
    • Minkä ongelman/ongelmat tämä ratkaisee?

  • Missä ominaisuutta käytettäisiin oikeassa elämässä?
    • Kertokaa oikean elämän käyttötapauksia, miten toimitaan tällä hetkellä. Tämä on meille erityisen tärkeä seikka selkeästi puuttuvien ominaisuuksien kohdalla.
    • Miten toimittaisiin jatkossa?
A

Anonymous

15-10-2015 5:32 pm tekijä Anonymous

Jeps, ilman muuta laitellaan ideoita tulemaan kun tässä ehtii  Smiley Happy

A

Anonymous

10-02-2016 6:44 pm tekijä Anonymous

Koskeeko tämä tietosuojamääräys vain Netvisoria, mutta ei teidän toista tuotetta Fivaldia, josta käsittääkseni voi lähettää meilitse palkkalaskelmat?

S

Sini Alamäki

25-10-2017 8:16 am tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tulemme käyttämään ensi vuonna aikaa koko palkanlaskentaprosessin kehittämiseen tuntien kirjaamisesta hyväksynnän ja laskennan kautta aina velvoitteisiin asti. Tulemme ottamaan suunnittelussa huomioon myös tämän tarpeen palkkalaskelmien toimittamisesta vasta myöhemmässä vaiheessa.

S

Sini Alamäki

18-09-2018 12:08 pm tekijä Sini Alamäki

Joudun korjaamaan aiempaa kommenttiani tämän kehitysehdotuksen aikataulusta. Olemme priorisoineet muutostyöt tälle vuodelle niin, että mainitsemani palkanlaskentaprosessin uudistukset on siirretty myöhemmäksi ja tulorekisterin edellyttämät muutokset ovat nyt tärkein kehityskohde. Näin ollen aiemmin mainitsemani aikataulu tästä vuodesta ei valitettavasti tule pitämään. Suunnitelmaa ei ole haudattu, mutta toteutusjärjestys on jouduttu muuttamaan. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin