Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Verkkolaskutunnukset

28-08-2015 10:52 am tekijä Anonymous

Asiakkaamme on valittanut, että meiltä lähtevät ostolaskut tulevat heille useammalla eri tunnuksella. Osa laskuista tulee meidän normaalilla OVT tunnusella ja osa Netvisoroin/Visman tunnuksella.

Nyt valittavat, että tämä aiheuttaa heidän päässään ongelmia ja hidastaa toimintaa. Onko tähän toimintaan selitys ja/tai voinko mite muuten informoida asiakastamme?

1 Comment

Laura Sainio

31-08-2015 9:39 am tekijä Laura Sainio

Hei Lauri!

Netvisor-palvelusta lähtevien verkkolaskujen "kirjekuoresta" löytyy tällä hetkellä Visma Solutions Oy:n OVT-tunnus. Mikäli verkkolaskuja vastaanottava ohjelmisto käyttää verkkolaskusanoman sijasta kirjekuoresta löytyvää tietoa toimittajan tunnistamiseen, on kuvaamasi tilanne mahdollinen. Edellä mainittu ei kuitenkaan ole selitys sille, että asiakkaanne saa ostolaskuja sekä Solutionsin että teidän omalla OVT-tunnuksellanne. Pyydän sinulta sähköpostitse lisätiedot, niin tutkitaan asia tarkemmin.

Koko ongelma kyllä poistuu tämän vuoden loppuun mennessä, kun Netvisorin verkkolaskun lähetykseen tehdään rakenteellisia muutoksia. Tulevaisuudessa Visma Solutionsin OVT-tunnusta ei sanomalta löydy ollenkaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin