Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Vastaanotettu laskuaineisto, missä on uudessa näkymässä?

23-03-2017 1:23 pm tekijä Anonymous

Käytän jatkuvasti näkymää "Vastaanotettu laskuaineisto", esim. siihen että käyn kertatiliöimässä asiakkailleni tulleet verkkolaskut. Mistä tämä löytyy uudessa näkymässä? Eihän vaan ole poistettu? Siis tarkoitan tätä alla olevaa näkymää, joka vanhassa on ja se on senkin takia tosi käyttökelpoinen, koska siihen verkkolaskut tulee saapumisjärjestyksessä.


M

Markus Anttonen

Visma

28-03-2017 5:16 pm tekijä Markus Anttonen

Moi

Tuo yllä oleva kohta näkyy linkin tarkistettavat ostolaskut takaa tiedotusnäkymässä vanhalla käyttöliittymällä.

Uudessa käyttöliittymässä tämä löytyy widgetistä minulla käsittelemättä ja linkistä tarkistamattomat ostolaskut.

Avautuva näkymä on erilainen. Uudessa käyttöliittymässä tämä tuo laskulistauksen näkyville, sieltä voi edelleen käsitellä massana haluttuja laskuja ruksaamalla ne ja painamalla käsittele (valittujen laskujen määrä) laskua.

Avautuvaa näkymää voi muokata halunlaiseksi näytä sarakkeet valinnan avulla. Tästä voi valita mitä kenttiä halutaan näkyville listaan ja sen jälkeen painetaan "päivitä valinnat" -nappia.

A

Anonymous

29-03-2017 9:33 am tekijä Anonymous

Tiedän erittäin hyvin, että tuo näkymä avautuu tiedotusnäkymässä nimenomaan vanhalla käyttöliittymällä, juuri sen takia käytänkin osittain vielä vanhaa näkymää. En ymmärrä miksi hyvä käyttökelpoinen näkymä on pitänyt poistaa? Ehdottamasi uuden käyttöliittymän tarkistamattomat ostolaskut ei ole todellakaan sama asia eikä sitä saa muokattua samanlaiseksi. Vastaanotettu laskuaineisto näkyy laskujen saapumisjärjestyksessä eikä sitä järjestystä saa tuohon uuteen.

Verkkolaskuina tulee niin paljon "pupputietoa" laskuriveillä, että ne on PAKKO käydä kertatiliöimässä ennen kuin asiakas ne hyväksyy. Ostolaskun summa ja laskurivien summa eivät täsmää, koska esim. joillain isoilla toimittajilla jokaisella rivillä on summa vaikka se olisi tekstirivi.

Please, palauttakaa myös uuteen näkymään tuo Vastaanotettu laskuaineisto-näkymä, koska se on tärkeä työkalu varsinkin tilitoimistoille.

M

Markus Anttonen

Visma

30-03-2017 4:23 pm tekijä Markus Anttonen

Moi

Uutta näkymää pystyy sorttaamaan laskun päiväyksen perusteella, eräpäivän perusteella jne, mutta on totta että tässä listassa ei ole kenttää laskun saapumispäiväys, eli minä päivänä lasku on saapunut Netvisoriin tai minä päivänä kyseinen lasku on luotu (mikäli tämä on tehty käsin). Kyseistä valintaa ei myöskään löydy avoimista ostolaskuista tai laskuluettelosta. Tämän näkee jos laskun avaa, mutta suoraan listauksesta tätä ei näe.

Asiasta voi tehdä kehitystoiveen meidän tuoteideointi sivuston kautta Netvisor-tuoteideointi

Mitä enemmän toive saisi ääniä, on sillä paremmat mahdollisuudet tulla toteutetuksi. Eli mikäli koette, että tällainen listausvalinta olisi hyvä olla, kannattaa asiasta tehdä kehitystoive ja sen jälkeen käydä äänestämässä toivetta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin