Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Varastonhallinnassa muodostuu väärät hinnat koontituotteille

18-04-2016 12:48 pm tekijä Anonymous

Hei!

 

Olen luonut asiasta tukipyynnön jo reilu kuukausi sitten. Statuksena on nyt yli viikon ollut "ohjeistus asiakkaalle", mutta mitään ohjeistusta ei näy ei kuulu.

 

Ihmettelen, eikö muilla ole varastonhallinta käytössä ja vastaavia ongelmia? Raaka-aineiden hinnat ovat kunnossa, mutta valmistuskirjauksen kautta kirjatuille tuotteille (jotka käyttävät useampaa raaka-aineita varastosta) muodostuu moninkertainen hinta tai normaalia alempi hinta. Varastonarvoa on vaikea päätellä kirjanpitoon, kun hinnat heittävät häränpyllyä! Joidenkin raaka-aineidemme hinnat vaihtelevat erän mukaan, joten mitään tiettyä hintaa on vaikea kirjata manuaalisesti koontituotteelle, vaikka se olisi mahdollista. Tämä ongelma ollut jo helmikuusta asti eikä mitään ratkaisua ole tullut asiaan!

 

Joulukuussa oli vastaava lyhytaikainen häiriö, johon saimme vastauksen parin kuukauden päästä (Tämä on johtunut meidän tekemistä keskihintalaskentamuutoksista ja joulukuussa meillä oli pieni jakso jossa laskenta ei ollut ollenkaan käytössä.)

 

Alkaa hiljalleen hermo mennä tällaiseen touhuun. Mitä hyötyä on järjestelmästä, joka ei toimi? Osto- ja myyntipuoli tuntuu toimivan, mutta varastonhallinta tökkii ja on kömpelö käyttää

1 Comment

A

Anonymous

18-04-2016 1:57 pm tekijä Anonymous

Hei Suvi, ja kiitos viestistäsi!

Viitaamaasi tukipyyntöön on vastattu. Pahoittelemme viivettä. Tämä virhe on johtunut FIFOn laskentakaavasta ja sen arvioitu korjausaikataulu on huhti-toukokuu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin