Aloita uusi aihe
M

Markus Anttonen

Miten voin rajata käyttjäoikeudet niin, että käyttäjä voi vain syöttää, liittää pdf-kuvia ja korjata vain itse syöttämiään ostolaskuja eikä näe ostoresokontraa ollenkaan?

19-01-2016 1:10 pm tekijä Anonymous (Päivitetty 25-02-2016 tekijä Markus Anttonen)

Moi Timo

Pahoittelen myöhäistä vastausta tähän asiaan.

Suoraan tällaisiä oikeuksia ei saa. Jos rakentaa käyttäjälle toimintakohtaiset oikeudet ostoreskontran osalta ja antaa muokkausoikeudet "Ostoreskontran perustoiminnot" -kohtaan ja sitten laittaa ei oikeutta kohtaan  "Ostoreskontran näkymät ja luettelot" voi tehdä ostolaskuja ja liittää niihin kuvia. Itse ostoreskontraa ei näe. Miinuspuolena tässä kyllä on se kun lasku on  kerran tehty ja suljettu ei siihen pääse enää takaisin.

Toinen vaihtoehto on antaa käyttäjälle asiatarkistaja oikeudet reskontrien oikeuksista ja tähän laittaa käyttäjälle kohdistetut kohtaan ruksin. Tällöin voi antaa lukuoikeudet ostoreskontran näkymiin ja luetteloihin. Nyt käyttäjä näkisi vain ne laskut ostoreskontran osalta, jossa hän on mukana asiatarkistuskierrossa. Tosin tämä vaatii siis sen, että kyseinen henkilön pitää olla mukana asiatarkistus vaiheessa. Samoiten näin hän näkisi raporteilta vain ne laskut, joissa hän on ollut mukana asiatarkistamassa. Laskut pitää joko kohdistaa kyseiselle käyttäjälle käsin tai tehdä yritykseen automaattinen laskun tarkistuskiertolista, jossa kyseinen käyttäjä on mukana.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 8:08 pm tekijä Anonymous

Käyttöokeudet vain ostoreskontraan ja laskujen syöttöön. Olisi hyvä, jos voisi korjata syöttämiään laskuja?

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin