Aloita uusi aihe
M

Markus Anttonen

Lisää "kirjautumisaikaa"

04-03-2020 10:31 am tekijä Anonymous (Päivitetty 04-06-2020 tekijä Markus Anttonen)

Moi

 

Valitettavasti tähän ei ole asetusta. Netvisor kirjaa käyttäjän ulos, jos ei ole tehnyt kahteen tuntiin mitään muutoksia tai vaihtanut käytettävää osioita tuona aikana. Tämä on tehty näin sen takia että vaikka kone jäisi epähuomiossa päälle, niin Netvisor sulkeutuu kahden tunnin jälkeen.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 8:12 pm tekijä Anonymous

Termi on varmaan suuntaa-antava mutta mistään asetuksista ei löytyne ajan määrittelyä automaattiselle uloskirjautumisajalle. Ei haittaisi vaikka olisi esim. 8 tuntia yhdellä kirjautumisella sisällä. Aivan varmuudella mennyt jokunen euro ohitse kaiken kiireen keskellä kun ei muka ole ehtinyt kirjautumaan ��

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin