Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ostojen raportointityökalu Netvisoriin?

03-06-2020 9:44 am tekijä Anonymous

Hei,

 

Onko Netvisoriin olemassa sellaista ostojen raportoinityökalua, jolla pääsisi pureutumaan ostolaskujen rivitasolle. Ostamme paljon samoja tuotteita vakiotoimittajilta ja olisi tarvetta esim. tietyn ajanjakson väliltä saada raportoitua, että mitä tuotteita olemme ostaneet ja mihin hintaan? Eli raportoinityökalun tulisi osata poimia ostoalskuriveiltä tuotenumerot, määrät, yksikköhinnat ja nimikkeet sekä muodostaa näistä raportteja. Periaattessa tämän datan siirtäminen exceliinkin jatkokäsittelyyn olisi jo riittävä, mutta vielä en ole sellaista työkalua löytänyt.

1 Comment

A

Anonymous

24-06-2020 9:07 am tekijä Anonymous

Pikaisella testauksella sain aika nopeasti selville että kuinka paljon asiakkaani on ostanut Keskolta kirjolohifileitä  ensimmäisen kvartaalin aikana. Hakee tiedon verkkolaskun tuotekoodin perusteella, ainakin tässä raporttimallissa. Ei ehkä täydellinen mutta toivottavasti vähän auttaisi!

 

Löytyy: ostot - ostoraportit - tuoteryhmäraportti - lähteenä ostolaskut ja valitset toimittajan. Voit vielä ottaa kantaa laskun tilan mukaan että mitä ottaa listaukseen. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin