J

Jaakko Suomalainen

Viikkopäivitys 24.11.2022 - julkaisutiedote

24-11-2022 2:24 pm tekijä Jaakko Suomalainen

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:


Palkat

  • Verokorttien suorasiirtonäkymä on poistettu turhana palkanlaskennan asetuksista. Verokorttien nouto korvaa suorasiirron.


Taloushallinto

  • Korjattu kirjanpidon taseraportin leikepöydälle kopiointia niin, että myös yli miljoonan luvut kopioituvat exceliin lukuina, ei tekstinä.

  • Teimme muutoksia uuteen Tilikohtaisten kirjausten näkymään. Lue lisää täältä.


Ostot

  • Toimme takaisin "Maksut" -sarakkeen Hyvityslaskun kohdistus -näkymään.


Myynti

  • Lisäsimme laajennetun tuotehallinnan tuotekatalogiin mahdollisuuden lisätä tuotteille kuvia tiputtamalla kuvatiedoston valitun tuotteen kohdalle.

  • Korjasimme "Intrastat - Vienti" raportilta virheen josta aiheutui rivisummien moninkertaistumista osassa raportin rivejä.

  • Mahdollistimme sopimuslaskutuksen tuotteille asetettavan hintakertoimen pyöristyksessä käytettävien desimaalien määrän valinnan (ei pyöristystä tai desimaalit väliltä 0 - 12).

  • Korjasimme kuluttajaverkkolaskutuksesta virheen joka esti pääsyn laskuttajailmoitus näkymään.


M

Maiju Ruismäki

28-11-2022 2:45 pm tekijä Maiju Ruismäki

Hei, 


Tuo verokorttien suorasiirto on palautettava. Veroapilla ei voi hakea vuoden 2022 korttien voimassa ollessa verokortteja sellaisille asiakkaille, joilla iso prosentti korteista on esimerkiksi työkorvausverokortteja ja massa valtava. 


Ystävällisin terveisin 

Maiju Ruismäki

M

Minna Seistilä

29-11-2022 9:55 am tekijä Minna Seistilä

Hei Maiju,


Verokorttien suorasiirrolla oli mahdollista noutaa Palkkatulon verokortteja ja Merityön verokortteja. Työkorvauksen verokortteja ei sillä valitettavasti pystynyt noutamaan, eikä pysty myöskään uudella verokorttien noudolla VeroApin kautta. Työkorvauksen verokortit pitää siis edelleen tallentaa manuaalisesti.


Mukavaa työpäivänjatkoa!

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin