Start et nytt emne
M

Minna Seistilä

Työntekijöiden työnajan kirjaus

22-09-2015 8:49 pm tekijä Anonymous (Päivitetty 23-09-2015 tekijä Minna Seistilä)

Hei Ville,

Olemme juuri avanneet tänne Communityyn uuden Netvisor-tuoteideointi -osion, ja parannusehdotuksesi ovat sellaisia, jotka sopisivat aiheeksi sinne. Lisääthän siis kysymyksesi myös tuoteideointiin, jossa tuotekehityksemme sekä muut Netvisor-käyttäjät voivat kommentoida ja antaa ääniä ehdotuksellesi!

Kun päivärahakirjaukset käsitellään Matka- ja kulukirjaus osiossa, on riville mahdollista antaa Selite-kenttään vapaamuotoinen teksti, jota voisi hyödyntää aloitus- ja lopetuspaikkakunnan merkitsemiseen.

Työajankirjaukseen pystytään perustamaan lisää kirjauslajeja, joilla lastaus- ja purkuaika, muu työ ja odotusaika pystytään kirjaamaan erikseen.

Kirjauslajin taakse pystytään määrittelemään vaikuttaako kirjaus työaikaan vai ei. Sekä antamaan jokaiselle kirjauslajille oma tuntihintansa.

Tuntikirjauksiin perustuvaa TES-tulkintaa ei Netvisorissa valitettavasti ole.

Palkkalaskelman toisella sivulla näkyy palkansaajan tekemät tuntikirjaukset, mutta erillisen liitteen lähettäminen e-kirje palkkalaskelman mukana ei ole mahdollista.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 8:08 pm tekijä Anonymous

Tällä hetkellä tuntityöntekijämme joutuvat täyttämään erillistä tuntilappua, vaikka Netvisorin piti vähentää meidän sekä työntekijöiden työtä.

 

Parannusehdotuksia:

 

- tuntien kirjauksessa tulisi olla lisäksi seuraavat kentät: Aloitus- ja lopetuspaikkakunta (verottajan ohje päivärahaa maksettaessa), lastaus- ja purkuaika, muu työ ja odotusaika. Odotusaikaan kirjoitettava aika kerryttää eri saldoa kuin normaalin työn saldo (ei kerrytä työtunteja ja maksettava palkka on odotusajalta eri kuin normaalista työstä), joten sekin tulisi huomioida.

 

- saako työajan kirjauksen myötäilemään TES:n (kuorma-autoalan TES) mukaisia lisiä? Esimerkiksi, jos työ tehdään klo 12-20, niin kirjaus ymmärtäisi huomioida klo 18-20 normaalin palkan lisäksi prosenttiperusteisen iltalisän.

 

- toistaiseksi olisi siis erittäin hyvä juttu, jos palkkakuitin yhteyteen saisi liitettyä liitteeksi erillisen tuntilapun.

Logg inn eller Registrér publiser en kommentar