Start et nytt emne
A

Annika Sihvo

Lomapäiväkertymän korjaus työntekijän vaihtaessa yrityksestä toiseen konsernin sisällä?

17-01-2020 10:55 am tekijä Anonymous (Päivitetty 22-01-2020 tekijä Annika Sihvo)

Hei Sirpa,

 

kiitos kysymyksestäsi. Palkkalaskelmalla näkyvät käytettävissä olevat lomapäivät ja uudet lomakertymät tulevat Netvisorissa lomapäiväkirjanpidosta.

 

Tarkistaisitko sieltä kaikki lomanmääräytymisvuosien kertyneet ja pidetyt lomapäivät kyseisen palkansaajan kohdalta. Mikäli niissä on korjattavaa, voit muokata tietoja lomalaskennan alkusaldojen kautta. Voit myös hyödyntää lomatapahtumien raporttia lomien tarkistamisessa.

 

Tilanteessa jossa henkilö siirtyy ns. vanhana työntekijänä yrityksestä toiseen voi hyödyntää palkansaajan työsuhteen tiedoissa olevaa yhtäjaksoisen työsuhteen alkamispäivää. Tuolla saadaan vaikutus mm. lomapäivien kertymän määrittelyyn. 

 

Ohjelmassa on myös mahdollista maksaa lomat manuaalisesti valitsemalla palkanlaskentaprosessissa lomapalkan palkkalajin.

 

Käyttöohjeita:

Lomapäiväkirjanpito

Lomatapahtumien raportti

 Palkansaajan työsuhteet

 

Mikäli haluat yksityiskohtaisempaa neuvontaa, laitathan meille yrityksen nimen ja palkansaajan nimen tukipyynnöllä osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com.

 

Hyvää talven jatkoa!

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 8:12 pm tekijä Anonymous

Hei, 

Miten voin korjata lomapäiväkertymän kun työntekijällä pitämättömiä lomapäiviä jäljellä kaudelta 4/18-3/19. Hän vaihtanut yritystä vanhana työntekijänä konsernissa yrityksestä toiseen.  Vaihto tapahtunut jo kesäkuussa 19 ja nyt käytettävissä olevat lomapäivät näyttävät 0.  Henkilö jää nyt lomalle ja mielelläni merkkaisin nuo lomat nyt käytetyksi. 

 

Kiittäen jo etukäteen avustanne. 

 

t. Sirpa

 

Logg inn eller Registrér publiser en kommentar