S

Sini Alamäki

Valtuuta Netvisor toimittamaan tulorekisteri-ilmoitukset

30-08-2018 4:06 pm tekijä Sini Alamäki

Valtuuta Netvisor toimittamaan tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti ja yrityksesi olennaisin tulorekisteriin valmistautumisen tehtävä on suoritettu. Valtuutus on edellytys sille, että palkkatietoilmoitukset ja työnantajan erillisilmoitukset voidaan toimittaa Netvisorista automaattisesti. Jos valtuutusta ei anneta, tulee yrityksessä sopia käytännöt tietojen ilmoittamiseen muuta kautta. Tällöinkin yrityksen tulee huolehtia valtuuttaminen ja ilmoitusmenettelynsä kuntoon. 

Netvisor tulee toimimaan ilmoituksen lähettäjänä tulorekisteriin. Tarjoamme tällä mallilla automaatiota ja huolettomuutta tulevassa ilmoittamismallissa mm. sillä, ettei asiakkaidemme tarvitse hankkia erillistä teknistä varmennetta ja huolehtia tämän toiminnasta. Annettu valtuutus kattaa myös tulevat kehitystoimenpiteet ilmoittamisessa esimerkiksi arvonlisäverojen osalta. Myös muiden tietojen ilmoittamisessa tulemme tarjoamaan aitoa automaatiota.

Valtuutuksen antaminen

Valtuutuksen voi antaa yrityksen pääkäyttäjä. Henkilö, joka toimii yrityksessä tässä roolissa tulee näkemään yritykseen kirjautuessaan oheisen ilmoituksen, josta voi helposti siirtyä lukemaan annettavan valtakirjan ja antamaan valtuutuksen.

Palkanlaskija-roolilla valtuutusta ei voi antaa. Palkanlaskijaa informoidaan kuitenkin Netvisorissa hyvin siitä, onko valtuutus annettu jo.

Tilan näkee "Tulorekisteriin valmistautuminen" -widgetistä:

sekä widgetistä avautuvasta ikkunasta:

Kuvassa valtuutus on annettu. Samassa näkymässä palkanlaskija näkisi myös tiedon siitä, jos valtuutus on päätetty olla antamatta.

Voit lukea tarkemman ohjeistuksen ja vastauksia esiin nousseisiin kysymyksiin täältä: Netvisor tukiportaali 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar