J

Johanna Nousiainen

Viikkopäivitys 15.8.2019 - julkaisutiedote

15-08-2019 4:03 pm tekijä Johanna Nousiainen

Sähköinen allekirjoitus

  • Lisäsimme Netvisorin sähköisen allekirjoittamisen näkymään mahdollisuuden arkistoida myös Hylätty -tilassa oleva kutsu. Arkistoimalla hylätyt kutsut saat näkymän helppokäyttöisemmäksi.

Taloushallinto

  • Korjasimme virheen, joka mahdollisti ALV-tositteen mitätöinnin sinetöidyltä kaudelta ALV-laskelman kautta.

Palkat

  • Korjasimme palkkalaskelmien tulostuksen toimimaan siten, että Päivärahat tulostuvat toiselle sivulle vain silloin, kun käytetään Palkkamallin perustietojen valintaa "Näytä työaikakirjausten ja matkalaskujen erittelyt palkkalaskelmalla". Samalla muutimme valinnan ohjaamaan tuntikirjausten lisäksi matkalaskurivien erittelyn näkymistä laskelmalla. Aiemmin valinnan tekstinä oli "Näytä tuntikirjausten erittely palkkalaskelmalla" 
  • Muutimme Palkkatietoilmoitukset-näkymän oletusaikajaksoksi kuluvan kalenterikuukauden parantaaksemme käytettävyyttä.

Ostot

  • Korjasimme ostolaskunäkymää siten, että nyt siinä voi suorittaa manuaalisesti laskuille automaatiosääntöjä uudelleen, vaikka ostolaskuautomaatio olisi jo käsitellyt laskut.

Yleinen 

  • Järjestimme “Netvisor ID”-valikon komponentit uudelleen parantaaksemme käytettävyyttä. Valikko löytyy kohdasta "Omat perusasetukset".

Ohjelmistorajapinta

  • Muutimme myyntilaskuerien tuonnista (salesinvoicebatch.nv) tuotteiden yksilöllisyyden tarkistuksen toimimaan vastaavasti kuin tässä korjauksessa.

Mobiili

  • Korjasimme Netvisor-mobiilisovelluksen työaikakirjauksen toimimaan ilman Palkanlaskentapalvelua vanhassa hinnoittelumallissa.
  • Sovellusta voi nyt käyttää myös englanniksi. Kielen voi vaihtaa Asetukset-näkymästä. Ruotsi lisätään myöhemmin.

  • Korjasimme virheen, jossa sovelluksen Android-versio saattoi kaatua kun sitä yritti sammuttaa takaisin-painiketta painamalla.


A

Anonymous

15-08-2019 4:15 pm tekijä Anonymous

Miten automaattisesti muodostetussa allekirjoittamisessa saadaan vaihdettua allekirjoittajien järjestys.

Yksi allekirjoittajista on tilintarkastaja ja hänet pitää saada jonon viimeiseksi, jotta voidaan hyödyntää allekirjoitusjärjestys.

Marja-Liisa Lohtander

16-08-2019 1:12 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

Hei Helena, 

kun sähköisessä allekirjoittamisessa lisätään allekirjoittajia ja huomataan, että järjestys ei ollutkaan haluttu, voidaan alla kuvassa allekirjoittajan nimen vasemmalta puolen "vetää" allekirjoittaja listauksessa haluttuun kohtaan. Tämän jälkeen valitaan tuo "Pakota allekirjoitusjärjestys yllä olevan mukaisesti". 

Allekirjoituskuva.PNG

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar