Starta ett nytt ämne
J

Jani Korhola

Financial Overview -raportointi ja budjetointipalvelu integroitu Netvisoriin

19-09-2018 8:55 am tekijä Jani Korhola

 Hei,

 

Julkaisimme syyskuun alussa uuden budjetointi- ja raportointipalveluintegraation Netvisoriin. Palvelu tarjoaa esimerkiksi muuttuvien kulujen tuloslaskelmakaavan sekä helpon tavan rakentaa budjetti tulevalla vuodelle. Palvelu on tarkoitettu yrityksille joilla on käytössään osakeyhtiön tililuettelo. Muilla yhtiömuodoilla palvelu ei toimi halutusti ja heille vaihtoehtona on edelleen Netvisorin Controller-osio. Integraation saa käyttöönsä Netvisor Storesta. Palvelun hinnat löytyvät hinnastostamme. Palveluun siirretään yrityksen tositedata halutuilta tilikausilta. Tutustu palvelun ominaisuuksiin tarkemmin Marketplacessa.  

FO_dashboard.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käyttöönotto tapahtuu siis Netvisor Storesta. Henkilö joka ottaa palvelun käyttöönsä, saa pääkäyttäjän oikeudet Financial Overview -palveluun. Muut käyttäjät saavat palveluun mennessään rajoitetut oikeudet, joka tarkoittaa käytännössä lukuoikeutta raporteille ja budjetointiin. Uudet käyttäjät perustetaan Financial Overview -palveluun sitä mukaa kun he palveluun kirjautuvat. Palvelun pääkäyttäjä voi tämän jälkeen käydä muokkaamassa heidän oikeuksiaan.

 

Koska käyttäjä pääsee palveluun vain Netvisorin kautta, ei palvelu vaadi erillistä kirjautumista. Netvisorin käyttöoikeuksista tarvitaan oikeudet kirjanpidon perustietoihin. Käyttöönoton jälkeen palvelu löytyy Taloushallinto -valikon "Raportit"-osiosta. FO_valikko.png 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Financial Overview:ssa on sisäänrakennettu ohje, joten siksi Netvisorin ohjesivulla on hyvin pintapuolinen kuvaus palvelusta. Ohjeen löydät palvelussa ylälaidan kysymysmerkin takaa.

 

FO_ohje.png

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar