Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Infotieto palkkalaskelmille

26-02-2016 11:20 am tekijä Anonymous

Hei,  Palkkalaskelmille pitäisi saada infotieto, että miltä ajalta työaikalisät maksetaan, koska ne maksetaan aina kuukausittain eri ajalta kuin kuukausipalkat. Tuon tiedon saisi kätevästi lisäämällä palkkamallille uusi palkkalaji, jolle tallennettaisiin aina oikea aikaväli. Palkkalajilla pitää olla kuitenkin aina jokin arvo ja sitä ei saa olla pelkässä infotiedossa. Miten saisi luotua palkkalajin, jolle ei tulostu mitään arvoa palkkalaskelmalle?

Terveisin, Maritta Suvanto, Homeros Oy

1 kommentar

S

Sini Alamäki

24-10-2017 1:36 pm tekijä Sini Alamäki

Hei Maritta

Pahoittelut, että et ole aiemmin saanut vastausta kysymykseesi. Palkkalajille voidaan palkanlaskentaprosessin yhteydessä antaa seliterivi, jolla voidaan ilmoittaa mm. esimerkkisi mukaisesti työaikalisien ansainta-aika. Tämä on tällä hetkellä melko manuaalinen prosessi.

Reilun vuoden kuluttua käyttöönottettava tulorekisteri edellyttää ansainta-ajan raportoimista jopa palkkalajin tarkkuudella. Tulemme tulorekisteriä varten täydentämään palkanlaskentaprosessia niin, että ansainta-aika tallennetaan palkkalajikohtaisesti, jos tieto on resurssihallinnan kautta tarjolla sekä tarjoamaan mahdollisuuden asettaa ansainta-aika. Muutokset tulevat näkyviin asiakkaillemme hyvissä ajoin 2018 aikana.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar