Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Palkansaajalistaus -sivulle tyelit

01-09-2016 12:39 pm tekijä Anonymous

Hei,

Palkansaajalistaus-sivulla kohdasta "Näytä sarakkeet" ei ole valittavissa tyeliä ja työttömyysvakuutusta. Näiden saaminen näkyviin tässä näkymässä nopeuttaisi suunnattomasti tiettyjä työvaiheita varsinkin silloin, kun suuri määrä maksuja siirretään toisesta järjestelmästä Netvisoriin maksettavaksi ja sama palkansaaja saa maksuja myös muiden palkkaryhmien kautta. Ehdotan näitä lisättäviksi.

Ystävällisin terveisin

Maiju Ruismäki


S

Sini Alamäki

24-10-2017 2:07 pm tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.

A

Anonymous

26-02-2018 1:12 pm tekijä Anonymous

Hei,

Tuohon näkymään saa valittua palkanlaskennan kannalta täysin epäolennaista tietoa, kuten oppilaitoksen tai työsuhteen päättymisen syyn, mutta ette siis näe tärkeäksi että palkkojen oikeellisuuden kannalta kriittiset tiedot tulisi saada näkymään? Palkkalaskelmia voi olla lähemmäs 500 kpl yhdessä ajossa, jolloin nämä asiat tulee voida varmistaa laskelmia erikseen avaamatta. Tulisi olla itsestäänselvää että tällainen asia tulee korjata välittömästi kun epäkohta on tuotu tietoonne.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar